Skocz do zawartości

Koniec CPM profit

phone4u

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

W CPM Profit też mieli problemy z bezpiczeństwem :)

W dniu 1.02.2012 na stronę główną serwisu cpmprofit.com w pliku index.php przed godziną 11 został wstrzyknięty kod javascript, który następnie został uznany za niebezpiecznych przez czołową wyszukiwarkę.

Przez parę godzin moja strona według Google była zła ;)

pierwsza wypłata uzbierała się szybciej niż w cpmprofit, dlatego polecam https://www.adfreestyle.pl/ z doświadczenia. Na razie nie było z nimi żadnych problemów. Wybór kategorii jest bardzo przydatny, często kliki się zdarzają. W mojej tematyce reklamodawców nie brakowalo do tej pory.

edit:

fakt, ten marketing szeptany przeprowadzili okropnie. Przypuszczam, że wynajęli zewnętrzną firmę metodą "przetargu" czyli kto najtaniej :)

Systemy bilingowe wody. System ERP Komadres. Firma informatyczna.

Kryptowatuty, rynki finansowe, wiadomości.  Kryptowaluty za darmo - Poradniki.

Zioła. Ziołolecznictwo. Asept czy Octenisept, który wybrać do dezynfekcji ran?

po sprawdzeniu cpx24.com mam mieszane uczucia.. chciałem 2 konto założyć a tu info że w bazie istnieje już konto o takim ip.. z racji że mam dynamiczne takie rozwiązanie jest dość zaskakujące, aktualizacja statystyk od 2-4 dni (what??).. jak do tej pory wszędzie mam zera. Szukam czegoś innego.

Zarabiaj na wyświetleniach reklam - wszystkie serwisy akceptowane

chciałem 2 konto założyć a tu info że w bazie istnieje już konto o takim ip.. z racji że mam dynamiczne takie rozwiązanie jest dość zaskakujące, aktualizacja statystyk od 2-4 dni (what??).. jak do tej pory wszędzie mam zera. Szukam czegoś innego.

W regulaminie napisane, że nie wolno 2 kont. Wstawiłem na jedną stronę, uzbieram minimum 0,5$? i zobaczę czy się opłaca.

Jeśli nie masz co robić, to zawsze możesz poczytać o zarabianiu na blogu <<Na tym blogu komentarze z Dofollow

Chcesz naturalny link? Artykuły sponsorowane

no ale co mnie obchodzi, że nie wolno.. miałem inne ip, inną przeglądarkę, chciałem sprawdzić czy ich affiliate program działa.. niestety nie działa. Zbieraj ile chcesz, mnie odpycha 4 dniowe zliczanie statystyk, które do dziś wszędzie 0, nie polecam. Co do Trafficreveneu to potwierdzam, szybko trzeba było się pozbyć reklam od nich... także często wrzucali grające reklamy, wchodziło się na własną stronę a tam rozbrzmiewał jakiś kogut czy coś takiego.. już nie pamiętam, ogólnie niemiłe wspomnienia. Testuje teraz adfreestyle.

Mi tam liczy. Dzisiaj zleciłem wypłatę zobaczymy czy płacą tak jak piszą raz w tygodniu.

A co do CPM Profit to dzisiaj przyszła mi ostatnia wypłata i na tym koniec ;( Szkoda bo w ciągu roku dość konkretna suma była.

Jeśli nie masz co robić, to zawsze możesz poczytać o zarabianiu na blogu <<Na tym blogu komentarze z Dofollow

Chcesz naturalny link? Artykuły sponsorowane

Czy ktoś może wie, czemu i dlaczego CPM Profit kończy działalność?

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Możliwe, że to przez obecność reklam z CPMProfit na stronach śmieciowych, w katalogach, itd. Reklamodawcy zobaczyli, gdzie się ich reklamy wyświetlają, i zakończyli współpracę.

Raczej nie przypadek cpmfun to scam. Twierdzą że działają od 2010 roku, ileś tam milionów odsłon a domenę mają zarejestrowaną od maja 2012... W dodatku nigdzie o nich ani słowa, brak dowodów wypłat..

zapytałem cpmprofit dlaczego koniec, zobaczymy co odpiszą.. ktoś testował netshare.pl? styl grafiki wygląda łudząco podobnie do adfreestyle za czasów gdy adfreestyle się pojawił i spamował mailami, chyba wyglądał właśnie jakoś tak, podobny skrypt. Nie widzę programu partnerskiego w panelu netshare.

netshare - testuje "przypadkiem" bo odkopalem stornke co kiedys mialem na darmowym hostingu friko

ale chyba ma zbyt maly ruch bo narazie nie zlicza odwiedzin, musze sprawdzic przez proxy moze :)

w sumie co mnie ciekawi to pisze ze placa za wyswietlenia a reklamy...

"Dostajesz pieniądze za wszystkie odsłony reklam na Twojej witrynie"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności