Skocz do zawartości

Koniec CPM profit

phone4u

Rekomendowane odpowiedzi

Na ContentStream to zarabiają może właściciele, bo będąc wydawcą to trochę trzeba się napocić na jakikolwiek zysk. Zresztą sami przyznają, że ich sieć "służy głównie do promocji dużych wydawców". U mnie średni CPC był na poziomie 2 gr. Poza tym większość szuka sieci, które akceptują strony typowo rozrywkowe lub średnio wypieczone zaplecze, na których rejestruje się niewiele klików. Nie wiem skąd przyszedł Ci pomysł na Adkontekst, chyba że wpadłeś podlinkować swojego bloga.

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jeżeli to pytanie do mnie, to głównie wsadziłem reklamy adFreestyle na rozrywkę i trochę w naukę. W cpmprofit miałem zyski z tych stron na poziomie 1,5 zł dziennie (wiem porażka, ale chociaż zarabiało na domeny, a w adFreestyle mam 2,5 - 4 zł dziennie. Te same strony, ten sam ruch. Moze i inny system naliczania kasy,a le jakoś częściej w reklamy ktoś klika.

Systemy bilingowe wody. System ERP Komadres. Firma informatyczna.

Kryptowatuty, rynki finansowe, wiadomości.  Kryptowaluty za darmo - Poradniki.

Zioła. Ziołolecznictwo. Asept czy Octenisept, który wybrać do dezynfekcji ran?

Jaki serwis płaci najlepiej za wyświetlenia strony (cpm) ? Nie mam namyśli klików bo z tym kiepsko idzie na zapleczach.

Gorąco zachęcam do zajrzenia na mojego bloga Web News, gdzie możecie przeczytać wiele ciekawych artykułów na temat nowych technologii, sprzętu oraz oprogramowania.

W sumie od siebie moge dodać, że w TrafficRevenu oprócz wirusów jeszcze się zdarzały przekierowania, które przerzucały usera na stronę reklamodawcy, no nie było tam zbytnio kontroli nad tym co przysyłali reklamodawcy, choć może to celowo.

Mi się zdarzały przekierowania oraz muzyczki podczas reklam, z pojawieniem się pierwszego wirusa usunąłem wszystkie reklamy bo google wyświetlało komunikat że strona niebezpieczna.

Zarabiaj na wyświetleniach reklam - wszystkie serwisy akceptowane

Testuje wlasnie globalna siec CPM (Link w sygnaturce) stawki o okolo 70% wieksze niz w CPMProfit, naliczanie odslon tez wzrost o okolo 40%... Generalnie prezentuje sie dosc dobrze... czekam na pierwsza testowa wyplate...

ps: (dzieki za rejestracje z ref.)

Portal informacyjny agregujący wiadomości RSS XMC.PL

Projektowanie stron i sklepów internetowych dev.xmc.pl Tomasz Michałowski

Potrzebujesz linków pozycjonujących ? Złóż zamówienie w LINKI SEO SKLEP i ciesz się wzrostem w rankingach.

^ to już bezczelne, powiedz, że to jest CPM.biz a nie to ukrywasz :) Odsłon nie naliczają więcej, bo CPM dobrze je naliczało (z tym, że z przyznawaniem punktów za nie to inna sprawa). Stawki rzeczywiście większe, wszystko piękne. Tylko nie wiadomo, czy wypłacalni. Też testuję.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Też testuję cpm.biz, zapleczówki trzeba czymś zapchać.

Jeszcze wracając do adFreestyle, to na chamskich zapleczówkach średnio się sprawdza. Natomiast na pozostałych stronkach całkiem dorze, dziś odnotowałem spory wzrost zarobków za klik, kasiasty reklamodawca musiał wejść.

Systemy bilingowe wody. System ERP Komadres. Firma informatyczna.

Kryptowatuty, rynki finansowe, wiadomości.  Kryptowaluty za darmo - Poradniki.

Zioła. Ziołolecznictwo. Asept czy Octenisept, który wybrać do dezynfekcji ran?

Jeśli to kogoś zainteresuje to znalazłem coś takiego jak RevenueHits... Tyle że to CPC... kliknięcia od 0.02 $

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności