Skocz do zawartości

Koniec CPM profit

phone4u

Rekomendowane odpowiedzi

no i chyba koniec się zbliża się także dla ecpm.pl, dostałem od nich maile:

Drogi Wydawco

W związku z ograniczonym w sezonie wakacyjnym popytem ze strony reklamodawców zawieszamy tymczasowo projekt eCPM.pl na witrynie. Jednocześnie prosimy o wypięcie naszych kodów, które zostaną przez nas wyłączone dzisiaj.

Środki, które został uzbierane na koncie zostaną wypłacona niezwłocznie po wygenerowaniu rachunku.

Proszę odwiedzać naszą stronę bowiem po wakacjach projekt eCPM zostanie reaktywowany wraz z nowymi kampaniami reklamowymi.

Dziękujemy za dotychczasową współpracę

Zarabiaj na wyświetleniach reklam - wszystkie serwisy akceptowane

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

no i chyba koniec się zbliża się także dla ecpm.pl, dostałem od nich maile:

Dla mnie ecpm.pl to nigdy nie wyglądał na poważny system... Non stop dziwne problemy...

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Ostatnią wiadomość mam z 31 lipca 2012 i wygląda tak:

"

Szanowni Państwo, Ze względu znikomy popyt na formę rectangle 300x250, jesteśmy zmuszeni zawiesić jej sprzedaż. Prosimy zatem, o usunięcie odpowiednich kodów z Państwa stron. Emisja dotychczasowych kampanii, zostanie wyłączona na koniec dzisiejszego dnia, tj. 31.07.2012. Jednocześnie pragniemy poinformować, że środki, zgromadzone w wyniku emisji reklam rectangle 300x250, zostaną wypłacone w całości, niezależnie od kwoty. Zespół ecpm.pl"

Więc to chyba nie to.

• 2 tygodnie później...

Mam dla Was dobrą wiadomość - pracuję nad następcą cpmprofit. Oczywiście model rozliczeniowy to CPM, czyli dostajesz pieniądze za 1000 unikalnych wyświetleń. Cały system będzie banalnie prosty i ograniczał się tylko do wklejenia kodu na stronę. Oczywiście będę pilnował, aby reklamy nie pojawiały się w śmieciowych stronach.

Kocham Polskę

pracuję nad następcą cpmprofit.

No to czekamy... :)

1 zł - 2 zł (w zależności od tematyki) za 1000 wyświetleń bez ograniczeń typu 30 sekund użytkownik musi "poczekać" wydaje się uczciwą kwotą.

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

A kiedy wystartuje...?

thematthew173 daj znać jak będziesz miał gotowe. Dla zwolenników ecpm, to dziś chrome pokazuje:

Ostrzeżenie: coś tu jest nie w porządku!

Witryna zawiera treści z witryny ads.ecpm.pl, która jest znana jako źródło złośliwego oprogramowania. Otwarcie tej witryny grozi zainfekowaniem komputera wirusem.

Według informacji Google kontynuowanie grozi zainstalowaniem na komputerze złośliwego oprogramowania. Jeśli witryna już była odwiedzana lub jest zaufana, istnieje możliwość, że niedawno doszło do włamania do niej przez hakera. W tej chwili odradzamy kontynuowanie – możesz spróbować ponownie jutro albo przejść do innej witryny.

Powiadomiliśmy już właściciela witryny ads.ecpm.pl, że znaleźliśmy w niej złośliwe oprogramowanie. Więcej informacji na temat problemów stwierdzonych pod adresem ads.ecpm.pl zawiera Strona diagnostyczna Safe Browsing Google.

Jeśli rozumiesz, że odwiedzenie tej witryny może wyrządzić szkody na komputerze, kontynuuj mimo wszystko

Zarabiaj na wyświetleniach reklam - wszystkie serwisy akceptowane

Ja już dawno z ecpm zrezygnowałem. Nie dość, że wirusy, to jeszcze strasznie spowalniało wczytywanie się stron.

A ja w środę miałem w adfreestyle 2 razy więcej kliknięć niż dotychczas, a stawka poniżej 0,06 zł nie schodzi.

Na 1wrzuta.pl testuje sobie AdNews, a na xdxd.pl testuje TextBox.

Narazie mały ruch jest w tych serwisach, ale rozbudują się z czasem i zobaczymy.

Przydałby się jakiś system płatny za 1000 odsłon bo mam miejsce na Rectangle.

W tamtym tygodniu przetestowałem kilku dostawców, zaliczonych odsłon bywało mniej niż unikalnych wejść na stronę w statach analyticsa - szkoda strony obciążać.

Kolega uruchomi 1zł za 1000 uu to się wpasuje koło TextBox.

AdNews - tania i skuteczna reklama zawierająca linki, imitująca post forum lub zajawkę artykułu.

tania i skuteczna reklama CPC kampanie reklamowe promocja stron

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności