Skocz do zawartości

Koniec CPM profit

phone4u

Rekomendowane odpowiedzi

A ja w środę miałem w adfreestyle 2 razy więcej kliknięć niż dotychczas

To normalnie świetnie... Ale kogo to obchodzi...? CPC to trochę nie na temat...

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To normalnie świetnie... Ale kogo to obchodzi...?

Kapitanie "Seło"... czasami odnoszę delikatne wrażenie ale jednak że nie wiesz czym jest " forum "... Nie widzę NIC złego w dzieleniu się prywatnymi spostrzeżeniami... ;-)

To normalnie świetnie... Ale kogo to obchodzi...?

Ciebie widocznie bardzo obchodzi, wręcz to jest najważniejsza dla Ciebie sprawa, skoro musiałeś to skomentować.

"Dwadzieścia lat trwa budowanie reputacji, a 5 minut jej zrujnowanie. Gdy o tym pomyślisz będziesz postępował inaczej." - wujek W. Buffett

AdNews - tania i skuteczna reklama zawierająca linki, imitująca post forum lub zajawkę artykułu.

tania i skuteczna reklama CPC kampanie reklamowe promocja stron

Nie widzę NIC złego w dzieleniu się prywatnymi spostrzeżeniami... ;-)

Też nie widzę nic złego... Ale trzeba pisać na temat... :)

Temat dotyczy CPM... Więc jak ktoś pisze nie na temat o klikach w CPC...

Nie, temat dotyczy końca CPM Profit, a nie systemów cpm czy cpc. Autor pytał o podobne systemy - jako, że nie ma niczego wartościowego na arenie cpm, warto rzucić okiem na cpc. Jakbyś przestał nabijać posty to byś zrozumiał. A @Kapkapki podrzucił ciekawy pomysł, z którego ja z chęcią skorzystam. Z jego reflinka nie reklamowego w dwudziestu innych tematach w nachalny sposób.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Bold jak nie rozumiesz tego tematu to ja już nic nie poradzę...

jako, że nie ma niczego wartościowego na arenie cpm, warto rzucić okiem na cpc.

To tylko Twoje mało wartościowe zdanie... Ale skoro uważasz że niema czegoś wartościowego na arenie cpm... To może zacznijmy pisać o filmach... :D

A @Kapkapki podrzucił ciekawy pomysł

To załóżcie sobie nowy temat z Kapkapkim w Pogaduszkach... Gdzie będziecie sobie pisać nie na temat ile dusza zapragnie...

"Kapitan Seo", może wreszcie przestaniesz się zachowywać jak internetowa plujka? Innym każesz pisać "na temat", a sam robisz offtopa. Zlituj się, człowieku...

jako, że nie ma niczego wartościowego na arenie cpm, warto rzucić okiem na cpc.

To tylko Twoje mało wartościowe zdanie... Ale skoro uważasz że niema czegoś wartościowego na arenie cpm... To może zacznijmy pisać o filmach... :D

Przepraszam, miałem na myśli, że nie ma niczego wartościowego na arenie cpm, co można by wrzucić na stronę dla ludzi, co nie byłoby zamalwarowane i gwarantowałoby zarobki proporcjonalne do wartości reklamy. Ale skoro ty rześko reklamujesz CPM Fun w stopce, to ty przerzuć się na branżę filmową. Choć pewnie tam też będziesz chciał przekonać ludzi do swoich racji, które są bzdurne z założenia. Twoja odpowiedź pewnie będzie składać się z jednego zdania/słowa, więc nie wiem, po co się będę z tobą kłócił.

To załóżcie sobie nowy temat z Kapkapkim w Pogaduszkach... Gdzie będziecie sobie pisać nie na temat ile dusza zapragnie...

Jeżeli twoim zdaniem tematy o sieciach cpc nie pasują do reklamy kontekstowej, a nawet do tematu "Koniec CPM profit, co można wybrać w zamian?" (swoją drogą, gdzie w temacie znalazłeś, że autor poszukuje koniecznie programu cpm?). I wreszcie, na drugi raz postaraj zamknąć się i jeżeli uważasz post mój czy innych osób za niepasujący do tematu, zgłoś go do moderacji. Tylko bez reflinka.

Nie wiem, czy pisanie bzdur zapewnia ci bonus do kieszonkowego, ale jeżeli już piszesz bez sensu, pozwól chociaż innym ludziom dyskutować. Jak zostaniesz moderatorem będziesz banował, usuwał i moderował.

Post do usunięcia po przeczytaniu, razem z innymi wypowiedziami tego pana. Wiem, że to jest offtop, nie uświadamiaj mi tego w pięciu osobnych postach, Kapitanie.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Bold napiszę to po raz kolejny... Rozmowa z Tobą to jak walenie głową w mur...

Po raz już chyba setny próbujesz wywołać awanturę... To ostatni raz kiedy odpisuję na Twoje zaczepki... Bez odbioru...

Przepraszam, miałem na myśli, że nie ma niczego wartościowego na arenie cpm, co można by wrzucić na stronę dla ludzi, co nie byłoby zamalwarowane i gwarantowałoby zarobki proporcjonalne do wartości reklamy.

Zgadzam się na obecną chwilę, nie ma nic czym można było by się zainteresować... mam tu a myśli oczywiście " CPM "... i wątpię by w najbliższym czasie się to zmieniło... chyba że ktoś z PIO szykuję niespodziankę... :P

Nie wiedziałem, że jeszcze ktoś miał jakieś wątpliwości co do tego systemu. Nie wypłacają i nie warto, niezależnie od tego, czy nasz forumowy ekspert mówił inaczej czy nie.

22019594.jpg

Mieli w miesiąc przesyłać wypłaty, a tym czasem już drugi na karku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności