Skocz do zawartości

Indeksowanie - Scrapebox vs Backlinksindexer

gripek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Czy ktoś z was porównywał lub posiada informacje jak wygląda sprawa z indeksacją przy pomocy scrapeboxa na tle płatnych serwisów typu backlinksindexer?

Jak to procentowo wygląda? Czy wyniki są porównywalne?

Osobiście przypuszczam, że scrapebox wypada mizernie na tle serwisów onlinkowych ale chciałbym się upewnić :-)

Pozdrawiam!

Po prostu wychodzę także z założenia, że po ostatnich i dość intensywnych zmianach w algorytmach nie chciałbym indeksować wpisów blastami z SB/XR ponieważ kolejna zmiana algorytmu może skutkować "ukaraniem" linków/wpisów indeksowanych za pomocą tych metod...

Z drugiej jednak strony, serwisy onlinowe typu backlinkindexer (tak się domyślam) pewnie też wykorzystują w ramach swoich działań tego typy praktyki...

Inaczej mówiąc - nie chcę dopalać dobrej jakości linka, setką spamerskich linków z for czy blogów a jednocześnie nie chcę za długo czekać aż wpis się zaindeksuje...

Inaczej mówiąc - nie chcę dopalać dobrej jakości linka, setką spamerskich linków z for czy blogów a jednocześnie nie chcę za długo czekać aż wpis się zaindeksuje...

to masz problem :D

pinguj i miej nadzieje, że google to łyknie hehe ewentualnie zrób porządne zaplecze pod indeksowanie wpisów(nie będziesz długo czekał a linki nie będą "spamerskie") :) - zawsze jest jakieś rozwiązanie :D

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności