Skocz do zawartości

Nie wychylaj się w Google

abstynent

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Ten blog, moim skromnym zdaniem, ma jedną zasadniczą zaletę (niech będzie, że to zaleta)- ilość wpisów. Nic więcej.

Poziom pisaniny może imponować zadłużonym emerytom którzy drżą przed Panem Windykatorem lub też gimnazjalnym copywriterom:

Nie wiemy, czy dziadek mówi prawdę, czy łże. jakoś nie załączył do pozwu kwitów, nie wskazał nawet tych świadków. Tylko że ja nie mam ku…wa czasu na szarpanie się w sprawie takiego bzdeta. Nawet jak wygram i komornik wystawi telewizor na licytację, to pewnie nikt nie przyjdzie – nikt telewizora nie kupi.

no i oczywiście:

Temat: Licytacja telewizora za sto pięćdziesiąt zeta. Treść posta: Może ktoś z Rogoźna to przeczyta, ale bardziej dla draki to zamieściłem, choć to oczywiście prawda.

I na tym koniec "wartościowego posta".

Ten wpis o "dziadku" może zasugerować innym wierzycielom wybór decyzji jeżeli też znajdą się w takiej kłopotliwej sytuacji, jak ja. Poza tym uprzedza o niskiej skuteczności takich licytacji. A to drugie to po prostu obwieszczenie o licytacji, przy okazji z komentarzem zamiast bez komentarza, zwrócenie (w domyśle) uwagi na co nieco śmieszną (ale godną podziwu) determinację komornika wystawiającego na licytację tak tani telewizor, staroć. Czepianie się takich rzeczy w twórczości czy jak wolisz "twórczości" blogera to szukanie dziury w całym nic innego.

Wystarczyło mi tylko przeczytać pierwszy post i mam sugestię to założyciela. Powinieneś rozszerzyć swoją radę tytułową.

Zastosuj ogólnie, nie tylko w googlu : Nie wychylaj się.

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Wystarczyło mi tylko przeczytać pierwszy post i mam sugestię to założyciela. Powinieneś rozszerzyć swoją radę tytułową.

Zastosuj ogólnie, nie tylko w googlu : Nie wychylaj się.

A co Ty - śmieciarz internetowy - możesz wnieść do tematu? Do moderatorów: nie obrażam go, sam tak się nazywa.

A co Ty - śmieciarz internetowy - możesz wnieść do tematu?

@abstynent, nie zamierzam z Tobą dyskutować- nie ośmieliłbym się. Mam dla Ciebie tylko jedną sugestię- skoro nikt tutaj nie może docenić Twojej głębokiej i zrealizowanej wiedzy to może pójdziesz do swojego bloga gdzie nikt nie ośmieli się Cię krytykować?

Zaoszczędzimy na transferze i czasie, kolego :(

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

myślę, że gdyby - inna osoba niż autor wątku - nie wymienił dwóch legend forum Beera i Zgreda w dość wątpliwym świetle, to mało kto by się tu tak energicznie udzielał. Słabe to, a przecież każdy wie, że za wiele nie ma z czym dyskutować, abstynent też nie szarżuje ze swoją teorią nielinkowania na tyle mocno, aby robić z tego takie hocki-klocki :(

są przecież różnego rodzaju hieny żerujące na czyiś problemach

Miej szacunek do czyjejś pracy. Robota kata też robotą. Ktoś ją musi wykonywać. 30 tys. osób z tego forum manipuluje ludźmi podsuwając im spreparowane wyniki, a potem siedzi i dyskutuje o względnej moralności i argumentuje że to mniejsze zło. Obsmarowuj innych dopiero wtedy, jak sobie nie będziesz miał nic do zarzucenia.

Temat zamiast dyskusji - do której starałem się coś merytorycznego wtrącić - stał się miejscem do wzajemnego obrzucania błotem, stąd z mojej strony - finito.

Pozdrawiam, J.

Udzieliłem tylko dobrej rady - nie wychylaj się . Jak widzisz ( a może nie widzisz) ten wątek polega na tym, że TY wszystkim się odszczekujesz. Po co Ci to ?

30 tys. osób z tego forum manipuluje ludźmi podsuwając im spreparowane wyniki, a potem siedzi i dyskutuje o względnej moralności

TO JEST jeden z najlepszych tekstów na tym FORUM. Naprawdę niewiele osób to dostrzega.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Udzieliłem tylko dobrej rady - nie wychylaj się . Jak widzisz ( a może nie widzisz) ten wątek polega na tym, że TY wszystkim się odszczekujesz. Po co Ci to ?

M

Tak, to jest porada. Żenada. Jaka merytoryczna porada taka odpowiedź.

Obsmarowuj innych dopiero wtedy, jak sobie nie będziesz miał nic do zarzucenia.

Pozdrawiam, J.

Zastosowałbym to do bardzo popularnego ostatnio nazywania cudzych stron "spamem" (z dedykacją dla autora wątku) :(

....

wiem, złośliwa świnia jestem :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Tak, to jest porada. Żenada. Jaka merytoryczna porada taka odpowiedź.

Bądź łaskaw zwrócić uwagę na Twoją radę zawartą w tytule tego wątku. Ja ją tylko lekko rozszerzyłem.

Dlaczego moja jest żenująca ? a Twoja nie ? - to tylko pytania retoryczne - nie oczekuję Twojej odpowiedzi. Miłego dnia.

M

ps

a tak apropos to Abstynent ile na tym forum założyłeś kont przez ostatnie lata ?? :(:) Z linkami oczywiście ??

30 tys. osób z tego forum manipuluje ludźmi podsuwając im spreparowane wyniki, a potem siedzi i dyskutuje o względnej moralności

TO JEST jeden z najlepszych tekstów na tym FORUM. Naprawdę niewiele osób to dostrzega.

Który, wpis na blogu Abstynenta?

Pozdrawiam, J.

wiem, złośliwa świnia jestem :(

Ale za to słodka. :)

Pozdrawiam, J.

Który, wpis na blogu Abstynenta?

Miałem na myśli Twoje słowa. Ilu tutejszych bywalców zgadza się z tym,że manipuluje wynikami podsuwając zwykłym ludziom spreparowane informacje pochodzące z wyszukiwarki ? Czy ktoś akceptuje, że pozycjonowanie to w zasadzie oszukiwanie ?

M

Ktoś ją musi wykonywać. 30 tys. osób z tego forum manipuluje ludźmi podsuwając im spreparowane wyniki

A G nie manipuluje ludźmi podsuwając im spreparowane wyniki?

Przecież na tym polega pozycjonowanie. Chyba że coś przeoczyłem.

Blog abstynenta to zwykły precel, nie ma się nad czym zastanawiać. To też jest manipulacja. :(

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności