Skocz do zawartości

Strona sklepu z firankami

Mclain

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Poniżej link do sklepu, który sprzedaje firanki. Zrobiony na gotowym skrypcie oferowanym przez RedCart, ja go jedynie konfigurowałem, a poza tym dodałem opisy i kwestie SEO. Jeśli macie jakieś ciekawe uwagi, to bardzo proszę oceńcie sklep z firanami i dajcie mi znać.

Jak się uczysz angielskiego, ale się nauczyć nie możesz, to może mogę Ci jakoś pomóc? Taki oto angielski projekt.

Moim zdaniem to tak

Za długi opis Meta description i Meta keywords, źle dobrane nagłowki H1, H2 itp cześć obrazków nie ma opisów ALT, no i mało contentu zdecydowanie za mało. Brak jakiegokolwiek nasycenia słowami kluczowymi np 13 słów PLN albo dodaj i produkt, po tym raczej nik cie nie znajdze w wyszukiwarce. Jeżeli pozycjonujesz sie na słowo sklep firany to tych słów powinno być wiecej na stronie.

Z tego co widze to znaczące frazy na twojej stronie wynikające z tekstu to "produkt dostępny", "z podatkiem vat" i "pln z podatkiem"

Ale niech wypowiedza sie znawcy tematu bo ja jestm tylko amatorem :(

Google my bitch -----------------------------------> google.gg

Baterie słoneczne - ViTiS-iT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności