Skocz do zawartości

[zlecę] komentowania wpisów bloga na innych blogach

Pierwsza3

Rekomendowane odpowiedzi

Zlecę najlepiej KOBIECIE dodawanie komentarzy na różnych blogach i formach internetowych o tematyce: kosmetyki, uroda, wygląd, moda, kobiety itp.

Twoje zdanie będzie polegać na tym, byś wyszukała w internecie wartościowe blog o wymienionej tematyce, jak najwięcej takich "żywych" blogów i gdzie inni dodają komentarze i są akceptowane. Ty jako czytelniczka takiebo bloga, wyrazisz swój krótki ale też nie za krótki, w zalężności od sytuacji, sensowny i wartościowy dla innych czytelników i autora odwidzanego bloga - komentarz do danego wpisu z linkiem. Pisząc link mam na myśli to, że podasz adres https:// do bloga, który będzie się wyświetlać pod Imieniem, nickiem gdy dodasz swój komentarz. Nie interesuje mnie, czy dodany komentarz będzie dofollow czy nofollow, nie musisz tego wiedzieć.

Na forach o wymienionej tematyce rejestrujesz konto, w sygnaturze dodajesz ustalony link, i działaś na forum czyli, odpisujesz na pytania innych użytkowników, sama zadajesz pytania, ale nie spamujesz forum. Później nick i hasło do konta użytkownika przekazujesz mi.

Proponowana przeze mnie płatność to za dodany i zaakceptowany komentarz, gdyż nie chcę płacić za dodanie kometarzy byle jakiej jakości dla autorów blogów, które zostaną przez nie usunięte, nie zostaną zaakceptowane. To samo z forami, nie chcę płacić za wpisy na forach, które zostaną usunięte. Oprócz linkowania pod imieniem jest możliwość w pasujących wyjątkowych sytuacjach, wstanianie normalnych linków w treści - naturlanych linków np.: https://www.nazwastrony.pl/tytuł-artykulu.

Na koniec dostarczasz mi raport z linkami, gdzie dodałaś komentarz tzn. konkretny adres w jakim wpisie na blogu/podstronie na forum, znajduje się napisany komentarz/post.

Z uwagi na zapełniną skrzynkę na tym forum, zainteresowany osoby proszę by pisały bezpośrednio na adares e-mail tj. pierwsza3@gmail.com

Nie prowadzę firmy SEO ale lubię być w TOP3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności