Skocz do zawartości

Moje wczorajsze "znalezisko"


Ptaq

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedyś tam jak pracowałem w firmie z przyprawami (mieszanie, pakowanie), to do wegety pstryknąłem z ręki muchę, bo sobie klapnęła na ręce i zgrzałem opakowanie - do Francji szło. Zwrotu chyba nie było. Nie wiem jak się jej udało przedostać, bo były lampy na owady, ale jakoś skubana się przedostała :D

Linkuj dalej i nie pier*ol

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

TRENS, widzę pozytywne podejście do sprawy :D i o to chodzi :D

Z jednej strony nie chciałbym takiego czegoś dostać ale z drugiej.... :D

i taki fragment:

Zajrzyj jeśli interesuje Cię wynajem autokarów.

Strony WWW wykona dla Ciebie profesjonalna agencja interaktywna poznań

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

@NIKONEM - pamiętasz jeszcze CIASTKA "GOPLANKI" ???

Nie pamiętam, niestety. Ja robiłem trochę ponad rok na karmelkach. Nie takie robale pływały w odpadach które następnie były przetapiane na karmel :D

Robiłem kukułki, miętusy i szantaklery (takie z orzechami arachidowymi). Praca, pracą ale byłem jedynym kawalerem na zmianie- na produkcji było z 80% dziewczyn. To były czasy, rzadko nocowałem u siebie w domu... Dlatego dałem radę tylko rok :D

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Takie cudo pewnie bezpośrednio z produkcji, chociaż jak kupujecie bakalie w małych osiedlowych sklepikach, to...sprawdźcie czy tam w opakowaniu też nie ma niespodzianek :D

Chociaż co ja mówię - kwestia warunków przechowywania, podejrzewam że temat osiadł jak była już zrobiona. To nie jest larwa tych moli spożywczych czy czegoś w ten deseń?

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

ja tam nigdy produkcji nie widziałem, ale ze słyszenia to nie są jakieś odosobnione przypadki,

a tak a propo, jak ktoś ma możliwość przejść blisko przetwórni mięsa w poniedziałek rano, po weekendzie gdzie maszyny są wyłączone,

to jak maszyny włączają, to dopiero jest jazda jakie jęki lecą jak się szczury na żywca miela, hehe, razem ze świniakami i jagniątkami,

nie dziwne że na kiełbasie z sarny potem pisze że dziczyzny 10%, hehehe

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności