Skocz do zawartości

Powiedzcie wszystko na temat tej strony....

aleksandra

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kolejna dostawa jest już w drodze, tak więc wszystko będzie na miejscu

przecież otwarcie dopiero jutro ;) to ile było dostaw :)

(tylko proszę się nie denerwować, że się drażnimy;)

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

jak dla mnie ceny przyzwoite - nawet powiedziałbym atrakcyjne, biorąc pod uwagę, że np moja narzeczona ostatnio oglądała w sklepie torebkę za 500zł ;)

co do strony - typowa modowa strona (ciężka). Zauważyłem, że brakuje znaczników h1, h2... Ja bym wywalił ten pasek z lewej facebook, kontakt i sprzedaż hurtowa bo na małym monitorze (nie wiem jak na dużym) chowa się pod slidera a z kolei przewijając na dól strony zasłania tekst. I ostatnia moja uwaga, mianowicie po kliknięciu na logo powinno nas przenosić na stronę główną - przynajmniej mi wtedy wygodniej się przegląda stronkę. Reszta tak jak już ktoś napisał, w dziale zlecenia, bo zapewne tutaj nikt naprawdę "ogarnięty w temacie" Ci nie podpowie.

Pozdrawiam

to są ceny (tzw. podstawy) sklep będzie oferował mnóstwo rabatów i promocji, już jutro na start Klientki dostaną 20 % rabatu na zakupy, więc sumując ... ceny nie powinny odstraszać, tak sądze, nie mówiąc już o darmowych wysyłkach... :)

Kolejna dostawa jest już w drodze, tak więc wszystko będzie na miejscu

przecież otwarcie dopiero jutro ;) to ile było dostaw ;)

(tylko proszę się nie denerwować, że się drażnimy;)

dostaw było 47

Myślę, że strona jest bardzo ok. Na cenach torebek się nie znam, ale wiem, że kobietom można wszystko wcisnąć, jeśli produkt ładnie się przedstawi i oczywiście dobrze zareklamuje.

A do poprawy:

- logo podlinkować

- pasek boczny przy mniejszym ekranie przeszkadza. Jeśli ma przeszkadzać, to chyba lepiej żeby przeszkadzał z prawej strony.

- zdjęcia lepiej opisać

Jeśli nie masz co robić, to zawsze możesz poczytać o zarabianiu na blogu <<Na tym blogu komentarze z Dofollow

Chcesz naturalny link? Artykuły sponsorowane

Sklep bardzo nieczytelny, najważniejsza rzecz- kategorie są za mało 'wyeksponowane'

Piszesz że tak duży slider to trend w tej tematyce, a sklep motocyklowy macie robiony na to samo kopyto.

Co takiego jest nieczytelne według Ciebie oprócz tych kategorii ??

a właścicielem jest mężczyzna, czyli to raczej on powinien się tym zainteresować ;)

bardzo ciekawie piszesz, czyli właściciel firmy ma robić wszystko, a ewentualni pracownicy są od pobierania wypłaty i nic ich nie ma interesować, hehe

(choć w tym przypadku to pewnie koligacje rodzinne co nie zmienia kontekstu)

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

aleksandra będzie ostro więc lepiej usiądź ;)

O optymalizacji i wyglądzie już napisano w zasadzie wszystko, więc nie będę się powtarzał. Ale...

inspiracje - masz w tym dziale foty celebrytek. pytanie: posiadasz ich zgodę na wykorzystanie wizerunku w celach marketingowych? obawiam się, że możesz popłynąć na taką kasę, że do emerytury będziesz zysk ze sklepu oddawała na biedne dzieci..

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

aleksandra będzie ostro więc lepiej usiądź ;)

O optymalizacji i wyglądzie już napisano w zasadzie wszystko, więc nie będę się powtarzał. Ale...

inspiracje - masz w tym dziale foty celebrytek. pytanie: posiadasz ich zgodę na wykorzystanie wizerunku w celach marketingowych? obawiam się, że możesz popłynąć na taką kasę, że do emerytury będziesz zysk ze sklepu oddawała na biedne dzieci..

masz rację, zrobi się tam coś innego, mam już nawet pomysł, ale dzięki wszystkim za te uwagi, są bardzo pomocne... ;)

a slidera nie zmienie ;) każdy ma swój gust

chcę to dobrze wypozycjonować, więc jeśli znajdziecie coś czego jeszcze brakuje to piszcie :D

Bardzo fajnie, że poprawki nanosicie tak szybko ;)

Ja jeszcze mam jedną uwagę jeśli można. Po wybraniu z menu np "teczki" otwiera się podstrona z teczkami i wszystko git, natomiast jak dla mnie powinno być tam też umiszczone tekstowe menu kuferki wizytowe klasyczne i przedzial cenowy, może rozwijane menu z kolorami także by znalazło swoje miejsce? Można to wcisnąć albo nad zdjęciami lub po lewej stronie zamiast o sklepie bądź na bieżąco itd a właśnie to menu bądź na bieżąco itp przenieść niżej żeby całkowicie nie usuwać ;) Dziwnie napisałem ale mam nadzieję, że da się zrozumieć

Może potrzebujesz wypożyczyć auto? Zapraszam https://www.roszak-rent.pl Natomiast wyroby granitowe oferuje ta firma https://madonski.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności