Skocz do zawartości

Powiedzcie wszystko na temat tej strony....

aleksandra

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

właśnie zajrzałem na Twoją stronkę z laptopa malutkiego bo przekątna wynosi w nim 10cali i szczerze powiem, że slider wygląda na nim tragicznie... na lapku 15,6 jeszcze jak Cię mogę, na monitorze 21 ok ale tutaj zajmuje mi cały monitor sam slider, a kobietki z reguły teraz z takich laptopików małych korzystają więc po zajrzeniu na Twoją stronkę ja np bym szybko ją opuścił.

Może potrzebujesz wypożyczyć auto? Zapraszam https://www.roszak-rent.pl Natomiast wyroby granitowe oferuje ta firma https://madonski.pl

<meta name="rating" content="torebki, torby, misswish" />

<meta name="robots" content="index,follow" />

<meta name="revisit-after" content="1 days" />

<meta name="GOOGLEBOT" content="index,follow,archive" />

A to co powyżej co to jest, co to daje?

Możesz wytłumaczyć?

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Przejrzałem sklep, bo został nieźle wykonany (zrobiłem kiedyś nawet podobny układ, a do różowego dodałem żółty).

Tutaj parę spraw (dodałbym kilka innych, ale to już mniej ważne):

- "dodaj do koszyka" powinno być w ciepłym kolorze - zresztą dodałbym jeszcze jeden kolor i trochę pozmieniał kolory tekstów

- niepotrzebna pusta przestrzeń w lewym górnym rogu

- w prawym górnym rogu przydałaby się jakaś akcja/informacja

- powiększyłbym czcionki z menu "torebki"

Szablony do PrestaShop: https://presta-shop.pl

Nowe szablony w Templatemonster: link

Tani hosting: Hekko

właśnie zajrzałem na Twoją stronkę z laptopa malutkiego bo przekątna wynosi w nim 10cali i szczerze powiem, że slider wygląda na nim tragicznie... na lapku 15,6 jeszcze jak Cię mogę, na monitorze 21 ok ale tutaj zajmuje mi cały monitor sam slider, a kobietki z reguły teraz z takich laptopików małych korzystają więc po zajrzeniu na Twoją stronkę ja np bym szybko ją opuścił.

ok w takim razie w jakich optymalnych wielkościach powienien być slider ???

i jak widzicie inne strony z takimi sliderami ?? podaje przykłady stron na których m.in sie wzorowałam

* https://www.gojane.com/

* https://www.boohoo.com/

* https://www.stylowebuty.pl/

też wyglądają kiepsko czy jest ok ? Bo ja nie mam możliwosci sprawdzenia ;/ wszędzie mam wielkie monitory ;P

też wyglądają kiepsko. Po wejściu na stronę wszystko powinno być w miare czytelne a przede wszystkim powinniśmy widzieć jak najwięcej.

Pewnie nikt nie da jednoznaczej odpowiedzi jakich wymiarów powinien być slider - ile osób tyle opinii.

Moim skromnym zdaniem zmniejsz wysokość do 300px maksymalnie 400px jak już musisz mieć taki duży ten slider. I postaraj się o lepszą kompresję grafiki ogólnie bo u Ciebie jeden obrazek na sliderze zajmuje około 200kb, dużo. Im szybciej strona się wczytuje tym lepiej... niestety jeszcze nie każdy Twój odbiorca ma internet 10mb ;)

Jeszcze mała wskazówka, im szybciej dodasz promocje tym lepiej bo narazie jest przekierowanie na stronę główną.. a ludzie lubią promocje :D

Może potrzebujesz wypożyczyć auto? Zapraszam https://www.roszak-rent.pl Natomiast wyroby granitowe oferuje ta firma https://madonski.pl

Po wejściu na stronę widzę coś takiego https://i49.tinypic.com/1zpoen6.png

Raczej bym tutaj zakupów nie zrobił - to za sprawą najprostszego filtra adblock. Polecam nie nazywać obrazków ad* banner* i wszystko co może mieć związek z reklamą :D

zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online

kurs java programowanie obiektowe

Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu

"elegncja w zasięgu ręki" ? I takie coś na głównym sliderze? Nie wspominając o tym, iż obrazki typowo w paintowej jakości.

No i programistycznie też leżycie:

pgrmgpng_rswwehh.png

bo rabat obowiązuje przy kwocie powyżej 100 zł.

"elegncja w zasięgu ręki" ? I takie coś na głównym sliderze? Nie wspominając o tym, iż obrazki typowo w paintowej jakości.

No i programistycznie też leżycie:

pgrmgpng_rswwehh.png

a co Ci w sloganie nie odpowiada bo nie rozumiem ????????????

i co znaczy w paintowej jakości ??

Jak nie wiesz co znaczy w paintowej jakości to zamknij interes. I proponuję jeszcze więcej znaków zapytania w pytaniu, bo nie domyśliłem się na początku, że to pytanie.

Co nie odpowiada w sloganie? Przeczytaj go jeszcze raz...

A co do rabatu to jest w takim razie oszukańczy skoro nie informuje, że obowiązuje od 100 PLN - nigdzie nie widzę ogólnodostępnej informacji.

Jak nie wiesz co znaczy w paintowej jakości to zamknij interes. I proponuję jeszcze więcej znaków zapytania w pytaniu, bo nie domyśliłem się na początku, że to pytanie.

Co nie odpowiada w sloganie? Przeczytaj go jeszcze raz...

A co do rabatu to jest w takim razie oszukańczy skoro nie informuje, że obowiązuje od 100 PLN - nigdzie nie widzę ogólnodostępnej informacji.

"Jak nie wiesz co znaczy w paintowej jakości to zamknij interes." Wybacz ale zajmuje się sprzedażą torebek a nie usługami z dziedziny grafiki więc w czym masz problem ??

"A co do rabatu to jest w takim razie oszukańczy skoro nie informuje, że obowiązuje od 100 PLN nigdzie nie widzę ogólnodostępnej informacji." To proponuję żebyś skoczył do optyka po okulary. Jak byś chciał kupić torebkę i skorzystać z rabatu to na pewno trafiłbyś na stronę gdzie jest ta informacja, Ty tylko klikasz po stronie i szukasz rzeczy do krytyki. Jak chcesz się udzielać to proszę o normalne wypowiedzi, jesteśmy na forum optymalizacji i pozycjonowania więc zejdź z poziomy grafiki, jeżeli masz zastrzeżenia graficzne to idź na digart. Z poziomu oprogramowania również wszystko działa a jak masz z tym problemy to zapraszam na forum.php.pl. Tutaj możesz mi dać porady z pozycjonowania ale chyba jednak na Twoje nie będę już zwracała uwagi bo nie są jej warte.

Strona ma być prosta i czytelna nie potrzebuję nie wiadomo jakiej grafiki w photoshopie... Zobacz sobie strony konkurencji to nie jest oferta usług informatycznych czy tworzenia stron internetowych żeby byłą nie wiadomo jaka grafika strony...

[...] Ty tylko klikasz po stronie i szukasz rzeczy do krytyki. [...]

Tego chyba chciałaś... Uwag co do strony. Przeczytaj jeszcze raz tytuł, który nadałaś temu tematowi...

strona ma być prosta i czytelna nie potrzebuję nie wiadomo jakiej grafiki w photoshopie.. [...]

Strona dla kobiet ma być prosta graficznie? OK.

To proponuję żebyś skoczył do optyka po okulary. Jak byś chciał kupić torebkę i skorzystać z rabatu to na pewno trafiłbyś na stronę gdzie jest ta informacja

celowe wprowadzanie klienta w błąd, macie na stronie 20% rabatu i nie ma nawet takiej tyci tyci czcionki gdzie by było napisane, że dopiero od stówki on jest, dobry robi pani marketing dla swojej strony, jednak naprawdę polecam inne portale

bo skoro jest rabat, a wchodzę w promocję i nic nie ma, no to coś nie ten teges?

to zapraszam na forum.php.pl. Tutaj możesz mi dać porady z pozycjonowania ale chyba jednak na Twoje nie będę już zwracała uwagi bo nie są jej warte.

szczyt chamstwa i niedojrzałości o czym pani tutaj do ludzi z tego miejsca? przecież sama pani z tej tematyki zadaje pytania? taka z pani Alfa i Omega? dla mnie to dobrze zorganizowany marketing szeptany, a gdzie strona z butami sprzed tygodnia? ktoś dał 30 zł za stopkę na tym forum więcej?

Strona ma być prosta i czytelna nie potrzebuję nie wiadomo jakiej grafiki w photoshopie to nie pani nie potrzebuje, to nie pani strona więc odpowiem jedno

Więcej szacunku do ludzi stąd, i proszę nie podchodzić z pogardą, bo najpierw pani zadaje pytanie (po to by zaciekawić nas stroną która de facto dziś otwarta) a pani teraz o php, pozycjonowaniu, tworzeniu stron?

Gratuluje, temu kto uwierzył tej kobiecie..

jeżeli masz zastrzeżenia graficzne to idź na digart

no tak z ciekawości mam pytanie, ciekawe czy pani pracodawca, zapłacił tym gwiazdom z państwa strony za wykorzystanie ich wizerunku (jak sami piszecie sprzedajcie podróbki)

i skończyłem więc jak to mówi mój kolega, co ma 3 żonę którą kocha..

opanuj się babo, to że kilka dekad temu dostaliście uprawnienie, nie znaczy że wprowadzicie w błąd, istotę która uległa ewolucji wtedy, gdy wy..leżałyście zawsze..między naszymi nogami :D

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności