Skocz do zawartości

Powiedzcie wszystko na temat tej strony....

aleksandra

Rekomendowane odpowiedzi

Zatwierdzając dowolny formularz Kupujący równocześnie akceptuje wszystkie punkty niniejszego regulaminu i zgadza się na gromadzenie i wykorzystywanie podanych w formularzu danych w celach administracyjnych, statystycznych i marketingowych zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29.08.1997 (Dz. U. nr 133 z 1997 r). W przypadku podania danych osobowych Kupujący wyraża zgodę na gromadzenie, przetwarzanie i wykorzystywanie swoich danych osobowych, w tym adresu elektronicznego w celu dostarczania reklamy zgodnie z ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną z dnia 18 lipca 2002 (Dz. U. nr 144 poz. 1204)
Zatwierdzając dowolny formularz, Kupujący wyraża zgodę na otrzymywanie niezamówionych informacji handlowych i reklamowych, na adres elektroniczny podany w formularzu.

to nieludzkie i bardzo zle pomyslane, na moje wystarczy grzecznie zapytac klientek czy chca sie dowiadywac o nowosciach a nie obwarowywac sie paragrafami, napewno wiele kliknie 'tak'

moze inaczej - jak widze takie zapisy to wychodze i szukam nastepnego sklepu

co do tej promocji na screenach powyzej to kicha, trzeba poprawic bo sie ludziom matematyka nie zgadza:)

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

widzisz, jest tu prowadzony sklep gdzie istnieje duze prawdopodobienstwo ze klient zadowolony wroci jednadk jak cos bedzie zle / niejasno / niewygodnie to nawet nie zada sobie trudu zeby cokolwiek zrobic

ja pisze co bym poprawil a co autorka zrobi to juz jej sprawa

Słabe kolego, bardzo słabe... (ja nie mam żony, ale to zdanie po częsci popieram, kobiety dziś chcą być damami na salonach, nie wiedząc nawet, jak wypatroszyć zdrowego i żywego kuraka, wciskając nam kit, że torebka warta 10 zł powinna nas wynieść 200 :)

słaba to promocja, bo jako dyplomowany technik włókiennik ( ba jestem dinozaur bo ostatni z takim fachem w ręku, w kraju, gdzie potem zamknięto owe kierunku bo przemysł padł , a przypominać nie muszę, na czym opierała się gospodarka ;) po 5 letniej szkole (zaczynałem edukację jeszcze w tamtym wieku ) mogę ironizować i powiedzieć tyle..

pamiętam czasy gdy podróbki sprowadzałem z Łodzi, za 5 zł i proponowałem za 100 zł..taki był kiedyś interes na markowych podrobionych ciuchach..(ale wtedy liczyło się ryzyko związane z tym interesem i transport, mało tego był popyt na wszystko z 3 paskami, teraz piszę się "imitacja" to jak kupić adios za 50 zł a Adidasa za 100)

a dziś doda się kilka fotek, gwiazd (które de facto mogą powiedzieć, co ja tam robię..)

i traktować ludzi w sposób jakby byli małpami które ledwo "zejszły" z drzewa

ja tej pani, źle nie życzę, ale niestety nie tędy droga do promocji Made in China z pseudo skóry ze znaczkiem za 3 zł (nie ta grupa docelowa odbiorcy :P

to moje obiektywne zdanie

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

poziom konwersacji jest tak żałośnie niski że ręce mi opadają ... chciałam o wskazanie błędów na stronie i uwagi co powinno być inaczej, a co wyglądałoby lepiej, a nie coś takiego... nikt nie ma prawa mnie oceniać, szydzić ze mnie i wyzywać mnie od bab i co tam jeszcze do głowy przyszło ... :hi: i z jakiego powodu ? Bo ja nie wiem ... Pozdrawiam i szcześcia życzę w tym "ciężkim życiu". Koniec tematu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności