Skocz do zawartości

Nowy seo katalog w dodatku darmowy

Mikus90

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj!

Fajnie, że ktoś z rana oddał katalog do użytku, ale nie wiem czy tylko mnie, czy w ogóle, ale ten żółty jest tak strasznie rażący, że ciężko tam coś znaleźć...

Mimo wszystko dodałem wpis :-D

Zgadzam się. Nie trzeba od razu zmieniać, myślę, że trochę modyfikacji i będzie dobrze. Bardziej celuj w brudny żółty - pomarańczowy.

EDIT:

Dodatkowo, popraw link na logotypie, bo obecnie działa wokół, a klikając bezpośrednio w logo nic.

np. jakiej brakuje? Jakieś propozycje?

@Mikus90

Włącz sugerowanie podkategorii na jakiś czas - z pewnością dodamy jakieś sensowne :rolleyes:

Polskadirect.pl - Dobry katalog firm - Firmy od A do Z

REKLAMA od A do ZFIRMY REKLAMOWE – USŁUGI REKLAMOWE – AGENCJE REKLAMOWE – KATALOGI STRON I FIRMZAPRASZAMY DO REKLAMY

REKLAMA DŹWIGNIĄ HANDLU !

Katalogów mam wiele i moderuje je w odpowiedniej kolejności.

Wszystko w swoim czasie drogi kolego :rolleyes:

Wiem, że do kilku dni moderujesz wpisy, ale moim zdaniem te osiemnaście, które zalega wypada zmoderować, bo nie przyciąga to widzów potencjalnych.. Jak dla mnie.

ja tam lubię żółty - mnie się podoba - tylko napisy możnaby zrobić bardziej kontrastujące (czarne lub... FIOLETOWE:)

mi brakuje tylko kategorii: Wrocław

Maszyny czyszczące | Chemia profesjonalna

Jednocześnie polecamy włoskie myjki ciśnieniowe firmy Maer.

Ponadto sprzedajemy też wózki serwisowe. Zapraszamy:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności