Skocz do zawartości

Auto dodawarka i multikody

Łukasz Walkowski

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,

Nie wiem czy coś przegapiłem, ale po kilku dniach czytania i sprawdzania różnych demo aplikacji do automatycznego i półautomatycznego katalogowania (OmniAdd, Adder, Publiker, SEOBohater), nie mogę w żadnym z nich znaleźć opcji dodania grupy katalogów z multikodem. Żeby było jasne o jaką funkcjonalność mi chodzi. Tworzę sobie nową grupę katalogów, do której ręcznie dodaję sobie adresy katalogów i zakupiony multikod. Dla tej konkretnej grupy przygotowuję paczkę tekstów i fraz - tytułów. Reszta to już ustawiony harmonogram dodawania :D

Czy oprócz wymienionych narzędzi są jeszcze jakieś posiadające taką funkcjonalność? Czy coś w tych wymienionych przegapiłem?

Z góry dzięki za podpowiedzi ;)

Fakt, SEOCat. Zapomniałem o nim w poście napisać (ah, te poniedziałki). Chodziło mi bardziej o narzędzie, które ogarnie też inne skrypty katalogów.

Edit:

Ok, widzę, że SEOcat Plus ogarnia też katalogi SINOOKE. To mi chyba wystarczy. Nie wiem jak czytałem specyfikację w weekend :|

W każdym razie dzięki za pomoc :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności