Skocz do zawartości

Ratowanie domeny - pomysł

Beerbant

Rekomendowane odpowiedzi

MOŻESZ: Walnij kilka porządnych linków - a weź kup nawet. Byle były w miejscach o wysokim TR. Oczywiście rozbij to w czasie :-)

POWINIENEŚ: Po tym zabiegu pisz o ponowne rozpatrzenie strony.

Powinno Ci pomóc :-)

Jestem właścicielem SEMURAI - agencja SEO oraz właścicielem VRnews.pl - wirtualna rzeczywistość

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Poleciała tylko główna czy cały serwis?

Jeśli całość, to nie bawiłbym się w przekierowania, tylko wywalił całe z www, a na bez postawił to samo z lekkimi zmianami struktury linków.

Pozdrawiam,

Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Poleciała tylko główna czy cały serwis?

Jeśli całość, to nie bawiłbym się w przekierowania, tylko wywalił całe z www, a na bez postawił to samo z lekkimi zmianami struktury linków.

Pozdrawiam,

Mariusz

Z www musi pozostać dla użyszkodników bo marka już jest "znana" i jest troche klientów wchodzących z tego adresu ...

Ale dzięki wsiem za pomysły - zrobie jakąś mocną kompliacje wszystkiego i dam znać jak wyszło B)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

i tak dobrze, że klient rozumie sytuację - do nas trafiają co jakiś czas osoby które były pozycjonowane za miskę ryżu, skończyły w filtrze (spadek z top3 poza pierwsza 30-50) i standardowo wykonawca się zwinął, a na nasze stawki (po wzięciu poprawki na obecny filtr) pytają wielce zdziwieni czemu tak drogo, bo przecież wcześniej ktoś ich pozycjonował za 1/x naszej ceny...

gdzie x>10 :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

myślę, że powienienś napisać do Google w sprawie tych g... linków, ale wcześniej wywalić kupę $ na AdWords i w tym tekście do "cudnego" G. nie zapomnieć zanzaczyć, że rozpocząłeś kampanię za dużo $ :D i oczywiście kampanię tę masz zamiar dłuuugo utrzymywać :)

Jak tego nie zrobisz to możesz robić cokolwiek (nawet stawać na głowie w wannie :D ), ale jak nikomu z G. nie zechce się ruszyć d... to nie masz "z zewnątrz" wpływu na tą domenę w serpach.

Peanów pochwalnych pod adresem korpogoogle nieskłonnym pisać - szczególnie, że nabyłem ostatnio smartfona pełnego szpiegowskiego shitu od google zmuszającego do rejestracji w jego cholernych serwisach i osiwieje zanim te wszystkie goowna powywalam tak aby dało radę jeszcze z tego dzwonić :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Trochę odbiegając od tematu, ale że Ty Beer sobie daleś takiego smarta wcisnąć. Teraz już nawet nie muszą sprawdzać Twoich BL, esemesem smart sam je wysyła do Kaspra na kome.

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Coście się tak tego AdWordsa czepili? :D Nic to nie zmieni czy macie kampanie czy nie. Weź napisz nawet do Kaspara na G+ z opisem problemu. Myślę, że Ci jakoś pomoże :-)

Sam Kaspar mówił, że w razie "W" można do niego pisać.

Jestem właścicielem SEMURAI - agencja SEO oraz właścicielem VRnews.pl - wirtualna rzeczywistość

Peanów pochwalnych pod adresem korpogoogle nieskłonnym pisać - szczególnie, że nabyłem ostatnio smartfona pełnego szpiegowskiego shitu od google zmuszającego do rejestracji w jego cholernych serwisach i osiwieje zanim te wszystkie goowna powywalam tak aby dało radę jeszcze z tego dzwonić :P

hehe a przecież telefon ma... po prostu dzwonić :D a jak widać są z tym w tych "cudeńkach" problemy... :)

Sam Kaspar mówił, że w razie "W" można do niego pisać.

taa... ;) też pisałem. Musisz wykazać się $ wydanym do kieszeni G. żeby w ogóle przeczytali Twoje błagania :D

Weź napisz nawet do Kaspara na G+ z opisem problemu. Myślę, że Ci jakoś pomoże :-)

W życiu do tego szajsu się nie zarejestruje, patologicznie nienawidzę jak się mnie zmusza do udostępniania prywatnych informacji o mnie tylko po to abym dostąpił zaszczytu wymiany kilku zdań z kimkolwiek. Z resztą Kaspar powinien w ramach jak to sam podkreśla lepszych kontaktów w roku 2012 z webmasterami zaglądać na to forum i udzielać się (gdzie jest przeze mnie mile widziany) :D a ni ukrywać się na jakimś plusie wymuszającym rejestracje u wielkiego brata ....

[...] i niech SQT sie martwi.

już ja widzę jak się oni martwią :D

Jeśli to jest faktycznie "markowa" domena, to bez problemu to rozpatrzą - chyba, że akurat Ciebie już ignorują...

Moim zdaniem przekierowanie www, czy bez www nic nie da, ale spróbować warto, bo nic innego Ci nie zostaje tak naprawdę.

zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online

kurs java programowanie obiektowe

Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu

Moje propozycje

Nie przedłużać domeny, ustawić opcję na domenę, po zrealizowaniu opcji na domenę wprowadzić inne dane whois niż były poprzednio, może warto zmienić całą stronę, na koniec zgłosić do ponownego rozpatrzenia stronę.

albo przeprowadzić akcje kupna domeny, piszecie do Google o ponowne rozpatrzenie w opisie opisujecie sytuacje, że kupiliście domenę poprzedni właściciel niedoinformował was, że domena ma filtr.

Może taki myk przejdzie

.

Jest jeszcze opcja postawienia nowej subdomeny i przekierowanie na tę subdomenę. Wielkie G traktuje subdomeny jako zupełnie nowe strony i być może filtr nie przejdzie na subdomenę. Chociaż jak filtr dostała cała domena to żadne zabawy z www czy bez www chyba nic nie zmienią.

𝓒𝓸𝓰𝓲𝓽𝓸, 𝓪𝓻𝓻𝓲𝓹𝓲𝓸 𝓭𝓲𝓮𝓶, 𝓿𝓲𝓿𝓸, 𝓬𝓻𝓮𝓭𝓸, 𝓮𝓽 𝓼𝓹𝓮𝓻𝓸, 𝓱𝓾𝓶𝓪𝓷𝓲𝓽𝓪𝓽𝓮𝓶 𝓷𝓸𝓷 𝓭𝓮𝓼𝓽𝓻𝓾𝓬𝓽.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności