Skocz do zawartości

Ratowanie domeny - pomysł

Beerbant

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Beerbant z takim fantem? Przecież domena nie do odzyskania, na pewno nie szybko. Czekać aż większość linków wygaśnie. ITP

Ostatnio nie ważne jakie przegięcie ktoś zrobił, czy też nie ważne jaka strona, ale nie chcą ręcznie zdejmować filtrów. Automat myślę tym bardziej. Miałem kilka takich przypadków, poprawione wszystko, zero odzewu.

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

Ostatnio nie ważne jakie przegięcie ktoś zrobił,

To akurat jest ważne - bo mnóstwo witryn zrobionych przy użyciu tych samych narzędzi 3ma sie topów i bedzie sie trzymała dalej - tylko jak ktoś niec innego nie potrafi jak siać linkami na oślep to jest jedno wielkie ........g. :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności