Skocz do zawartości

Jakie programy do pozycjonowania

MGraphics

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

Mam mały dylemat, otóż chcę zakupić program do dodawania stron do katalogów, precli itd. Od pewnego czasu planowałem zakup OmniAdd-a jednak ostatnie opinie w temacie z Addem są niezbyt komfortowe.

Co możecie polecić takiego aby miało to stosunkowo dobrą bazę i ogólnie by to jakoś działało. Proszę również mniej więcej oszacować ile mniej więcej jestem w stanie dodać programem który polecili oczywiście około B)

OmniAdd jest dobry, tylko, że jak z każdą taka dodawarką trzeba mieć trochę swoich baz.

Dodawać możesz kilkaset projektów, a może i więcej. Do więcej coągle idę małymi kroczkami.

Możesz tez kupic sobie OmniSpeeda, ale tu masz juz abonament i ten sam problem, bez prywatnych baz, to nie poszalejesz, bo publiczne maja wadę, każdy kto ma soft i pewnie nie tylko oni, ma ta sama publiczna bazkę.

Dobrą alternatywą jest dodawarka DonLinkage, tu wydaje mi się wyższość nad powyższymi jeżeli chodzi o obsługe Klienta, ale podobnie jak i tam bez prywatnej bazy masz to co wszyscy.

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Mam OA i jestem całkiem zadowolony

Jeśli miałbym wybierać teraz pomiędzy automatami to skierował bym się w stronę DLA dlaczego ?

Poczytaj topik to zobaczysz podejście autora do klientów wydaje mi się ze jest wzorowe, OA jest to raczej projekt zmierzający ku swojemu końcowi zanim wyszedł OS aktualizacje były częściej, znacznie częściej. OS- jeśli linkujesz dla siebie a nie dla klientów to raczej cena jest zaporowa( przynajmniej jak dla mnie)

Jeśli nic się diametralnie na rynku dodawarek nie zmieni to sam to sam będę brał DLA jak OA wyzionie ducha B)

@Proszę również mniej więcej oszacować ile mniej więcej jestem w stanie dodać programem który polecili oczywiście około

Tak jak napisał zakręcony, bez bazy prywatnej raczej dużo nie zdziałasz

Zdecydowanie polecam Omniadd, sam na codzień używam tego skryptu i zdecydowanie ci polece. Odradzam natomiast Addera, kolega posiada ten skrypt i jego strony strasznie zjechały w dół, zreszta ci co wypowiedzieli się negatywnie maja racje i popieram ich. Bierz omniadd

ScrapeBox jest narzędziem innego typu.

Generalna zasada dla początkujących odnośnie narzędzi jest taka - nie liczy się jakie narzędzie posiadasz, tylko czy potrafisz z niego korzystać. Przed inwestycją w kombajn naucz się chociaż kosiarkę obsługiwać. W przeciwnym razie będziesz miał problemy i szybko się zrazisz do softu, który sam w sobie jest w porządku.

Czas w końcu zagospodarować sygnaturkę. Zajmuję się pozycjonowaniem. Kontakt przez PW na forum.

Dzięki za wyjaśnienie, teraz tak w ramach licencji ScrapeBox-a otóz wyczytałem w licencji że można go zainstalować na jednym kompie, aktualizacje są darmowe, ale ciekawi mnie jedno zdanie którego nie rozumiem. Mianowicie :

The purchase price is a single PC license and entitles you to run one copy of the software with one free license transfer per month,

O co tu konkretnie chodzi. Mogę raz na miesiąc przenieść mój program na inny komputer?

Czy może w tym programie są jeszcze jakieś limity?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności