Skocz do zawartości

Narzędzia dla webmasterów... proszę o pomoc

zyzzia

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie mam takie pytanie.. w narzędziach googla wychodzi mi coś takiego i nie wiem czy to dobrze czy ma to jakieś większe znaczenie, jednak nie daje mi to spokoju..

Nie wiem czy robotem mam blokować takie rzeczy? ( sklep sam miał zrobiony plik robots)

Proszę o sugestię i z góry dziękuję :D

1.jpg

11.jpg

zapraszam do mojego sklepu - meble sosnowe

Są to zablokowane elementy layoutu strony. W pozycjonowaniu nie powinny przeszkadzać, ale nie sprawdziłbym jak wyglądają screeny w wynikach wyszukiwania.

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

Nie ma się czego bać, gdyby to były adresy podstron w serwisie to co innego.

Podgląd renderowany z wyprzedzeniem - w 8 na 10 stronach które prowadzę również jest taka "przypadłość" co nie oznacza, że stronki źle się wyświetlają na urządzeniach.

Nie czekaj na głodową emeryturę, pozyskaj dobry pomysł na własny biznes, zainwestuj pieniądze! Na stronie dowiesz się co to jest nisza rynkowa, jak przeprowadzić badanie rynku i wiele innych porad. Nisze rynkowe sposobem na godne życie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności