Skocz do zawartości

Update @ 25.06.22012

spookypld

Rekomendowane odpowiedzi

Z ciekawości postanowiłem sprawdzić pozycje moich stron w Google i widzę wzrosty na frazy, które poleciały około miesiąc temu. Mam pytanie - czy też to ktoś widzi? Moinitoringi pewnie dopiero po północy wstawią pozycje za dziś więc aktualne proponuję sprawdzić na https://www.webreklama.pl/pozycjonowanie/sprawdz-pozycje.html

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Te, które dotknięte zostały updatem 25.04, a pozostawione same sobie, nadal są w otchłani w oklicach 150

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

czy każdego 25 będziecie zakładali temat ??? :)

jest fajnie :D jesli chodzi o wyniki i niech się taka tendencja utrzyma przez kilk alat ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

a ja zaczynam się zastanawiać jak bardzo mogą się różnić wyniki pomiędzy poszczególnymi DC. W sprawdzajce online i statlinku moje pozycje wzrosły a w monitoringu ani drgnęly. niech to szlag.

i nie dotknął mnie pingwin 1.0 z 25.04 ale z 28.05.

Dokładnie, zauważyłem całkowitą rożnice wyników dla jednego zapytania dla ustawionej lokazliacji Warszawa, inne dla Białystok.

Skuteczne pozycjonowanie w google to podstawa reklamy w internecie.

Dobre pozycjonowanie Białystok to skuteczny traffic.

Najlepsza reklama w internecie to pozycjonowanie stron w google.

Dokładnie, zauważyłem całkowitą rożnice wyników dla jednego zapytania dla ustawionej lokazliacji Warszawa, inne dla Białystok.

Przecież od 2 miesięcy temat jest wałkowany o różnych wynikach, dla różnych lokalizacji, trzeba sie dostosować i nie sprawdzać wyników dla zapytania Polska, bo nikt z normalnych userów nawet nie wie, żeby wpisać Polska :)

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

jest fajnie ;)

jest fajnie ?? jest do d ... :)

nie wiem od czego mnie bardziej głowa boli, czy od niechcianych, sporych wzrostów :D , czy od lekkich spadków.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności