Skocz do zawartości

Dziwny problem z domeną

Probity

Rekomendowane odpowiedzi

Mam dziwny problem z domeną. Mam na niej postawiony SEOKatalog. Niestety z adresu bez "www" przekierowuje na stronę www.domena.pl/admin.

Po długich, bezowocnych dyskusjach z Generałem i hostingodawcą postanowiłem przenieść domenę na inny hosting i wgrać zupełnie inny skrypt. I dalej to samo. Postanowiłem więc zupełnie wykasować folder. Efekt? Pokazuje oczywiście błąd ale dalej przekierowuje na podstronę.

Ma ktoś pomysł w czym może być rzecz?

Profesjonalne katalogowanie stron + baza precli i katalogów. Polecam Katalog PR4

A ten Miejski katalog stron jest inny niż wszystkie

Zobacz co masz w htaccess i w index.php lub czy nie ustawiłeś przekierowania w panelu administracyjnym.

Tutaj raczej wszystko jest ok. Sprawdzałem ja, sprawdzał Generał (autor skryptu) i sprawdzał hosting.

# blackpress.pl

Mam jeszcze pewne pomysły - wezmę tę sugestię pod uwagę.

Profesjonalne katalogowanie stron + baza precli i katalogów. Polecam Katalog PR4

A ten Miejski katalog stron jest inny niż wszystkie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności