Skocz do zawartości

Platne programy SEO

Trzyxszesc

Rekomendowane odpowiedzi

a nigdy nie pomyśleć ze można użyć SB dla komentowania tam gdzie inni nie mogą?

Calikiem niedawno dodawałem komentarze na blog kandydata na urząd prezydenta USA, komentarze tam dalej są, myślisz ze oni mogą zaszkodzić?

To pytanie z innej strony, jakie komentarze mogą zaszkodzić stronie $, jak ty to określasz? jesli takie sa to może konkurencja strzeli w twój sklep z kapeluszami? Przecież przy dobrym VPN nikt nigdy w życiu się nie dowie kto to komentuje, ty czy konkurencja

Myślałem. Ale z moją aktualną wiedzą i sprzętem jakim dysponuję jestem co najwyżej w stanie podlinkowywać wpisy publikera:) (Od czegoś trzeba zacząć)

Nie wiem czy mogą zaszkodzić. Ja bym bał się komentować mój sklep na japońskich forach i gdzie popadnie. Pytanie gdzie ty komentowałeś i czym się kierowałeś czy jakością czy ilością:hi:

Ostatnio pisałem z blogowiczem który posiadał blog o kredytach i porzyczkach, szło mu bardzo dobrze ale konkurecja jak twierdzi zafiltrowała go na frazę właśnie poprzez komentarze na brazylijskich i chińskich blogach. Myślę więc, że z takim komentowaniem strony $ trzeba uważać.

Kontakt: gg:7910861, PW
Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-)

Ja to bym chciał sobie kupić program do pozycjonowania, gdzie wpisujesz adres strony i frazy i robią się topy. Polecicie jakiś?

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Przy seksie tez tzreba uważać bo można sobie ..... złamać,[...]

Zgadza się :hi:

upsss.jpg

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Żartowałem sobie, nie ma przecież programu do pozycjonowania. Program przecież nie zoptymalizuje, nie napisze tekstów, co najwyżej polinkuje, albo pospami.

A seopilot jest spoko na jeden miesiąc :hi:

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności