Skocz do zawartości

OmniWP - Panel centralny do zarządzania wordpress

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Oczywiście że tak i projekt jak najbardziej cały czas nam ślicznie działa i się ma bardzo dobrze

- Aktualnie zaczynamy testy z nowym WP (nowa wersja) raczej nie powinno być problemów ale jeśli się pojawią to oczywiście będzie jak zawsze aktualizacja

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Aktualnie został uruchomiony nowy panel licencyjny (jeszcze nie jest w 100% skończony więc małe niedociągnięcia mogą się pojawiać) - do końca tyg wszystko będzie na cacy dokończone

Adres do panelu:

https://omnipanel.pl/panel/

Dane dostępowe:

login: mail na którego jest licencja

hasło: mail na którego jest licencja

Po zalogowaniu się do panelu proszę w pierwszej kolejności zmienić swoje hasło na nowe (Edytuj dane - menu po lewej stronie)

Uwaga:

Nowy panel jest powiązany z nowym systemem licencyjnym tak więc wszystkie stare licencje zostały przepisane do nowego konta i nowego klucza licencji licencja.zl

Nowy klucz można pobrać go po zalogowaniu się do panelu - menu po lewej stronie

Do nowego klucza są przypisane tylko zamówienia - nie ma żadnych instalacji (wszystkie zakupione licencje są nie przypisane do domen) - nie dotyczy produktów OmniSPEED / OmniWP / OmniMANAGER

Aby wykorzystać nowy klucz należy podmienić klucz na nowy i przeinstalować oprogramowanie (w większości przypadków wystarczy po prostu odpalić plik install.php i zakończyć na tym etapie instalację)

Jeśli posiadane były 2 konta lub więcej w OmniPanelu (stara wersja) wszystkie konta zostały połączone do 1 klucza i jednego panelu - na koncie takim będzie się znajdowała suma wszystkich zakupionych produktów (np jeśli ktoś posiadał OmniPING na starym koncie i OmniSPEED na nowym koncie to OmniPING został przypisany do licencji OmniSPEED-a jako tej najnowszej)

Prosimy o jak najszybsze przejście na nowy system licencji i podmianę klucza na nowy gdyż aplikacje będą się wyłączały z powodu braku autoryzacji - stare licencje są sukcesywnie wyłączane

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

• 3 tygodnie później...

to ja mam taki problem po założeniu bazy i wewalnieu all na serwer przy instalacji Błąd połączenia z bazą danych!

logi wstepnie cos takiego wyrzucaja

PHP Notice: Undefined variable: base in /home/admin/domains/domena.pl/public_html/wppanel/install_z.php on line 0, referer:https://domena.pl/wppanel/install.php

• 4 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...

Jako że autor niema najwidoczniej chęci odpisywać może ktos tutaj odpowie... Jaka jest różnica między pakietem "podstawowym" a pakietem"miesiącznym" rozumiem ze w cenie pakietu podstawowego za 3 msc mam abonament na 3 msc a za 100zl w pakiecie msc na 1 msc? Dla mnie troszke bez sensu dlatego wole zapytac;)

Usługi dla pozycjonera

Forum dla palaczy o e-papierosach i produktach ułatwiających życie;)

• 2 miesiące temu...

Jako że autor niema najwidoczniej chęci odpisywać może ktos tutaj odpowie... Jaka jest różnica między pakietem "podstawowym" a pakietem"miesiącznym" rozumiem ze w cenie pakietu podstawowego za 3 msc mam abonament na 3 msc a za 100zl w pakiecie msc na 1 msc? Dla mnie troszke bez sensu dlatego wole zapytac;)

Różnica jest tylko w cenie, wydaje mi się że informacje z OmniPanelu są jasne:

Nazwa Cena Abonament Pakiet podstawowy

Produkt + 3 miesiące użytkowania. 100.00 PLN 150.00 PLN 150.00 PLN / 3 miesięcy Kup teraz! Pakiet miesięczny

Płatne co miesiąc. 65.00 PLN 100.00 PLN 100.00 PLN / 1 miesięcy Kup teraz!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności