Skocz do zawartości

Odwiedziny

mamut123

Rekomendowane odpowiedzi

W dzisiejszych czasach ciężko ludzi przekonać do for.

Poza małymi wyjątkami (ukłon w stronę PiO :) ) fora po prostu powoli umierają.

Co do Twoich pytań - 5 miejsce to za nisko jak na taką dość niszową tematykę. Ratowałoby Cię pewnie tylko top2. Poza tym wg mnie liczy się także ilość postów na forum. Jeśli widzę na pierwszym lub drugim miejscu forum pełne ludzi i tematów a na 5 puste to logiczne, że nie wybiore pustego ;)

Rozkręcanie forum to ciężka sprawa, bo tu od SEO zależy wbrew pozorom bardzo niewiele.

Poza tym skup się też na innych frazach, jedna to za mało :P

Zajrzyj jeśli interesuje Cię wynajem autokarów.

Strony WWW wykona dla Ciebie profesjonalna agencja interaktywna poznań

Szablon do wymiany. Logo kiepskie. Cała otoczka zniechęca.

Interesuję się monetami i banknotami i korzystam czasami właśnie z forum monety.pl.

Mnie nie przekonałeś zupełnie niczym aby założyć konto i cokolwiek napisać na Twoim forum.

poza tym: nie znoszę i nie toleruję osób kopiujących cokolwiek od innych.

Rozkład subforów prawie żywcem skopiowałeś z forum monety.pl.

125x125_2.jpg

Mam problem z tym banerem bo mi się rozciągnąć nie chce.A jak niby mam cie przekonać?

Nie chodzi o to, że masz konkretnie mnie przekonać :hi:

Ja tylko napisałem swoje zdanie: mnie nic do Twojej strony nie ciągnie.

Forum rozkręcić nie jest łatwo, na początku trzeba dwoić się i troić (dosłownie ;D) aby coś osiągnąć.

125x125_2.jpg

Tak jak pisali przedmówcy rozkręcanie forum jest dość ciężkie.

1. zlecenia przez net czy inna śmieszna forma ogłoszeń, znajdź parunastu dzieciaków, którym zapłacisz za założenie 3-5 kont i popisanie z nich po 100 tematów / wpisów

2. templatka

3. wyrzuć te śmieszne bannerki na dole

4. poczytaj o optymalizacji phpbb

5. seo ;)

1. zlecenia przez net czy inna śmieszna forma ogłoszeń, znajdź parunastu dzieciaków, którym zapłacisz za założenie 3-5 kont i popisanie z nich po 100 tematów / wpisów

I te wszystkie posty będą tworzyć jakąś wartość dla normalnych użytkowników... Taa.

numizmaty-forum.pl/search.php?search_author=nothing

Żal.

W przypadku stron specjalistycznych lub o dość niszowej tematyce raczej trudno znaleźć kilku padawanów, którzy na start rozkręca jakąś konkretną dyskusję na poziomie...

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

Wydaje mi się że nie przebijesz się za swoim forum, monety.pl jest największym forum, na którym można wszystko znaleźć. Ostatnio przykładowo chciałem się dowiedzieć jak długie są kolejki po monety Euro 2012, ponieważ wybierałem się w nocy zająć miejsce, i tylko na monety.pl dostałem odpowiedź.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

To nie jest tak, że się nie da.

Po prostu trzeba zebrać zgraną ekipę i stworzyć społeczność, dając użytkownikom wartościową dla nich treść.

No dobra, PiO to forum o SEO, i choć "for się nie optymalizuje, to znam "Przemka", więc

1. W "Partnerach" nie działają grafiki, a poza tym po co linkować do wareza?

2. "Ostrzeżenia użytkowników" mógłbyś ukryć.

3. Usuń spam, taki jak w/w forumeking.

4. W źródle podstron Gadu Gadu niepotrzebnie ma atrybut dofollow, przykład

<a href="gg.php?mode=gadu&u=8">
<a href="gg:9458284">

- ja usunąłbym ikonkę gg w ogóle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności