Skocz do zawartości

jak to zamieścić?

kam321

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałabym wkleić reklamy googla na moim forum phpBB, po lewej stronie, pionowo pod paskiem menu. Czy może ktoś mi powiedzieć w jaki folder to trzeba wejść i pod czym umieścić? Byłabym wdzięczna.

I jeszcze jedno pytanko: jak zrobić żeby reklama pod logiem była na środku? Teraz jest z lewej strony. Dzięki

https://www.psychofagoforum.pl

To nie takie proste. Jak Chcesz to prześlij mi na PM lub email HTTP 200 usługi IT dane do FTP które są w tym wypadku niezbędne oraz kod reklamy do wstawienia w lewej kolumnie i Ci wstawię za free.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

To nie takie proste. Jak Chcesz to prześlij mi na PM lub email HTTP 200 usługi IT dane do FTP które są w tym wypadku niezbędne oraz kod reklamy do wstawienia w lewej kolumnie i Ci wstawię za free.

Mion, ale czemu nie takie proste? Tą u góry wstawiłam bez problemu tylko muszę wiedzieć w jaki katalog wejść w PA. Nie musiałam używać FTP.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności