Skocz do zawartości

Szkolenie xRumer

barti4

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Moim zdaniem ktoś kto kupuje rumaka musi umieć go "ujeżdżać". Kiepski jeździec na dobrym koniu daleko nie zajedzie. Zatem najpierw nauka a potem zakup softu. Szkolenia mają sens dla ludzi którzy mają już obycie w tym sofcie.

Tylko większość "sełowców" nie zdaje sobie sprawy, że trzeba myśleć naprzód ... Ciężko w tych "główkach" uświadomić, że im bardziej coś jest popularne a przy tym skuteczne tym bardziej weźmie sobie to coś na celownik GSQT ...

To prawda, popieram. Widać to szczególnie po ostatniej zwierzęcej pandopingwinowej orgii w google.

seowyszbanner.gif

Syn znajomego wystawił siostrę na allegro i o 6 rano zameldowali mu sie w domu "kominiarze" razem z framugą i drzwiami :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Koobe każda szanująca się firma i chcąca być postrzegana jako ta właściwa musi świadczyć konkretne usługi, nie zamierzam pisać na forum i losować wśród ludzi pozycjonera do projektu, który jest dla mnie ważny nie tylko teraz ale i w przyszłości.

Co mam powiedzieć biznesmenowi który obraca kilkoma bańkami na mc? że poszukam mu odpowiedniej osoby do pozycjonowania?

Czyli jednocześnie oświadczam mu że moje usługi to jakaś ściema.

Niestety ale osoba/y nie mająca pojęcia o tym co dla niego robimy bierze nas jako informatyków a nie jako pozycjonera, programistę, grafika etc.

Dziękuje Panowie za wyjaśnienie jeszcze będę miał kilka pytań co do ScrapeBox-a, ale to w tym drugim temacie.

Co mam powiedzieć biznesmenowi który obraca kilkoma bańkami na mc? że poszukam mu odpowiedniej osoby do pozycjonowania?

Ale tak to wygląda, ponieważ oferując usługi SEO powinieneś się na tym znać. W tym przypadku lepiej żebyś powiedział że współpracujesz na zasadzie synergii z frimą pozycjonującą i dać wykonać to osobom wykwalifikowanym niż samemu "próbować" ich wypozycjonować.

Swoją drogą jak pisałeś że potrzebujesz poznać jedynie funkcjonalność to na necie znajdziesz multum tutoriali opisujących działanie XR.

...

MGraphics - skoro klient obraca kilkoma bańkami na miesiąc, to na pewno interesują go trudne frazy których pewnie nie zrobisz sam. Tutaj nie chodzi o postrzeganie Twojej firmy przez klienta. Masz wybór - albo bierzesz się za pozycjonowanie sam które na 95% spartolisz, albo zlecasz pozycjonowanie komuś i zadowalasz się kawałkiem tortu. Mnóstwo film ma klientów na pozycjonowanie i zlecają to na zewnątrz - normalna sprawa. Poza tym kto powiedział, że masz mówić klientowi, że zlecasz coś poza firmę :D?

że nie jesteś jeszcze gotowy podjąć się zlecenia ??

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

A może od razu zamknąć firmę?

Biznesmen który obraca bańkami wcale nie musi chcieć pozycjonować się na trudne frazy. Jedyne co to gość wypisał mi 50 fraz z czego większa część zawiera dopisek miasta w którym się znajduje firma. Co za tym idzie wy-pozycjonowanie tej strony staje się łatwiejsze.

iman7

I właśnie po to jestem na tym forum.

A może od razu zamknąć firmę?

a jak klient zapyta czy do tego co zrobiłeś dasz mu jeszcze d*** to też będziesz się dokształcał bo nie możesz mu powiedzieć "sorry, nie zajmuje się tym"? (tylko co on sobie pomyśli....)

niech każdy robi to na czym się zna - świat będzie piękniejszy :D

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności