Skocz do zawartości

Szkolenie xRumer

barti4

Rekomendowane odpowiedzi

@MGraphics

Ogólnie wiesz o czym Ty piszesz? Myślisz że jesteś sobie programistą i nagle klienci zaczęli się interesować pozycjonowaniem, to sobie powiedziałeś, że podszkolisz się w Xrumerze i będziesz profesjonalnie pozycjonował strony. Znaczy to tylko tyle, że nie masz o tym zielonego pojęcia.

...

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Dla mnie temat wyczerpany nie zamierzam odsyłać moich zadowolonych klientów z kwitkiem do nie wiadomo kogo. Zdecydowanie wolę poświęcić czas na naukę pozycjonowania.

To powiedz klientowi żeby odezwał się za 5 lat bo musisz się dokształcić.

Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D.

@MGraphics

Ogólnie wiesz o czym Ty piszesz? Myślisz że jesteś sobie programistą i nagle klienci zaczęli się interesować pozycjonowaniem, to sobie powiedziałeś, że podszkolisz się w Xrumerze i będziesz profesjonalnie pozycjonował strony. Znaczy to tylko tyle, że nie masz o tym zielonego pojęcia.

Gdybyś czytał od początku co piszę ze zrozumieniem mógłbyś wywnioskować, że chce się jedynie podszkolić na taki etap by móc efektownie przeprowadzić rozmowę kwalifikacyjną. Nie zamierzam Osobiście tego robić a jedynie mieć na tyle wiedzy by kontrolować działania tego co będzie się działo z tą stroną i aby ewentualny pracownik nie powiedział mi że przeprowadzi coś tam a ja będę kompletnie zielony i powiem aby mnie nie obrażał.

To wszystko z mojej strony.

zobacz, fikasz na innych użytkowników, wymądrzasz się, ale nie potrafiłeś przeczytać to https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=143531

bo dalej zadajesz mega głupie pytania

Witam,
Czy jest jakaś różnica pomiędzy ScrapeBox z tego linku "https://www.scrapebox.com" - 97$ a z tego linku : "https://www.scrapebox.com/bhw" - 57$ ?

Nie masz wiedzy, co najgorzej masz dużo lenistwa i zarozumiałości nie popartej niczym.

Przestań fikać zajmij się edukacja bo twoi klienci bez twojej ingerencji zrozumieją ze twoja oferta "pozycjonowania" to pic na wodę.

Znam wiele ludzi co parafia zrobić całkiem niezła stronę www wizualnie, ale są ZEROWE w SEO.

Nie mowie tu o sobie , ale rad tobie udzielają w tym topiku ludzi co mogli by cale twoje przedsiębiorstwo roznieć po kawałkach w necie całkiem legalnie, nie miałeś by żadnego klienta na WWW czy na co kol-wiek, a ty obrażasz ich inteligencje i piszesz jakie dyrdymale o szkoleniach w Xrumerze kiedy nie masz elementarnych podstaw, i nie zapowiada się żebyś miał.

Zadałem to twoim zdaniem głupie pytanie, ponieważ doświadczone osoby które są już po zakupie tego programu może widzą jakieś ukryte znaczenie pod trzema znakami a ja mógłbym tego nie zauważyć. Chyba po to jest to forum bym mógł o to zapytać i się upewnić?

Po drugie w ani jednym słowie nikogo nie obraziłem, macie wyższość i osobiście nie chce nawet wam dorównać. Jednak z drugiej strony staram się wyrażać swoje marketingowe podejście by nie zamykać kolejnej firmy w Polsce a tworzyć nowe miejsce pracy.

Jeżeli nie można tu wyrażać swojego zdania i dyskutować oraz pytać to potwierdźcie to i po prostu poszukam pomocy gdzie indziej.

czepiacie sie go jak nie wiem co. przeciez robi normalnie, gdyby ktos wam zlecil np zrobienie dywanu perskiego, a obracalby milionami miesiecznie, to byscie to olali czy rzucili to marne pozycjowanie xrumerem i zaczeli trzaskac dywany? :D

a powaznie, xrumerem mozesz tylko spiepszyc strone, szczegolnie ze nie masz bladego pojecia jak go uzyc a samo klikniecie start juz nie wiele daje... wiec masz frazy regionalne, z zalozenia proste i tanie, ale chcesz wydac 3 tysiace na xrumera, pozniej 30 zl co miesiac za subskrypcje oraz powiedzmy 100 pln na jakis tani vps (no, teoretycznie mozesz miec na domowym kompie), koszt szkolenia (ktos chyba reklamowac sie po ok 3 tysiace za szkolenie na skype), co juz daje ladne koszty by robic regionalki? nie lepiej zlecic podwykowawcy, kasowac x % do siebie, a w tym czasie robic to co umiesz czyli programowac???

wydaje mi sie ze to taki symptop Polaka, "co ja kranu nie naprawie? ja kafelek nie poloze? ze szwagrem samochodu nie naprawie???" - zamiast marmowac swoj czas, w ktorym mozna by zarobic to sie pierdziela z rzeczami o ktorych nie maja pojecia, bo mozna zaoszczedzic....

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Zadałem to twoim zdaniem głupie pytanie, ponieważ doświadczone osoby które są już po zakupie tego programu może widzą jakieś ukryte znaczenie pod trzema znakami a ja mógłbym tego nie zauważyć. Chyba po to jest to forum bym mógł o to zapytać i się upewnić?

Po drugie w ani jednym słowie nikogo nie obraziłem, macie wyższość i osobiście nie chce nawet wam dorównać. Jednak z drugiej strony staram się wyrażać swoje marketingowe podejście by nie zamykać kolejnej firmy w Polsce a tworzyć nowe miejsce pracy.

Jeżeli nie można tu wyrażać swojego zdania i dyskutować oraz pytać to potwierdźcie to i po prostu poszukam pomocy gdzie indziej.

Zapytałeś, dostałeś kilka odpowiedzi z których ja bym wywnioskował, że temat rumaka powinienem odłożyć na półkę dopóki nie poznam solidnie podstaw.

Zrozum, że w SEO doswiadczenie to najcenniejsza rzecz bo pozwala na starcie odsiać ziarno od plew i ocenić na starcie co czym można ugryźć i jest wysoce prawdopodobne, że bez doświadczenia masz duże szanse wejścia na minę...

Program o którym mowa w rękach niedoświadczonego kogoś wyrządzi więcej szkód niż pożytku na co niestety mamy coraz wiecej dowodów i nawet średnio zaawansowani w SEO nie dają sobie z nim rady.

PS

Kubicy od razu nie wsadzili do bolida F1 tylko sporo na starcie do kariery najeździł się gokartami ...

edyta

Pandha deko mnie uprzedził :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Gdybyś czytał od początku co piszę ze zrozumieniem mógłbyś wywnioskować, że chce się jedynie podszkolić na taki etap by móc efektownie przeprowadzić rozmowę kwalifikacyjną. Nie zamierzam Osobiście tego robić a jedynie mieć na tyle wiedzy by kontrolować działania tego co będzie się działo z tą stroną i aby ewentualny pracownik nie powiedział mi że przeprowadzi coś tam a ja będę kompletnie zielony i powiem aby mnie nie obrażał.

To ja Ci tylko próbuję powiedzieć, że aby przeprowadzić rozmowę kwalifikacyjną z kandydatem na SEOwca nie potrzebujesz szkolenia Xrumera, a szkolenie SEO. Pewnie wiele osób pozycjonuje strony nie używając Xrumera. Sam napisałeś że jesteś na etapie SEO Bohatera, Max pisze że zadajesz pytania o których mowa jest w przyklejonych tematach...

Po drugie tak jak pisałem jeśli chcesz poznać podstawy XR poszukaj tutoriali dostępnych w Internecie, ale musisz wiedzieć że SEO to nie Xrumer.

I pamiętaj, nothing personal :D.

...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności