Skocz do zawartości

Duplicate content w meta tagach

simon186

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

dziwna sprawa występuje u mnie na stronce. Po pingwinie stronka zleciała mi ostro w wynikach i przypuszczam, że m.in. dlatego że posiadała zduplikowany title i meta description wewnątrz serwisu. Dziwne natomiast jest to, że Narzędzia dla webmasterów kompletnie tego nie wykrywają i jest informacja że wszystko jest wporządku. Czy mieliście kiedyś podobny problem?

Witam,

dziwna sprawa występuje u mnie na stronce. Po pingwinie stronka zleciała mi ostro w wynikach i przypuszczam, że m.in. dlatego że posiadała zduplikowany title i meta description wewnątrz serwisu. Dziwne natomiast jest to, że Narzędzia dla webmasterów kompletnie tego nie wykrywają i jest informacja że wszystko jest wporządku. Czy mieliście kiedyś podobny problem?

Pytanie kiedy poleciała jak 25 to linki, jak 27 to coś na stronie (IMHO)

Strona była niezoptymalizowana bo posiadała zduplikowane title. Od około tygodnia jest już ok a pozycje nadal nie drgnęły. Czy teraz sprawa dotyczy tylko linków i co miałbym dalej zrobić ze stronką?

To podobna sprawa jak umnie. Od 25 jak strona padła ofiarą pingwina robiłem co mogłem, zmieniałem treści, metatagi nawet nasycenie słów kluczowych na całe stronie i nic z tego. Teraz podjołem decyzje nowa domena i całkiem nowa strona. Wszystko napisałem od nowa, nowa grafika itp nie robiłem nawet 301 tylko zostawiłem tamtą starą domene a może ktoś tam jeszcez wejdzie.

Przed pingwinem z długiego ogona miałem średnio 40 wejśc dziennie jak dlamnie to naprawde dużo a po pingwinie 3 w porywach do 4.

Taki mały screen jak załatwił mnie pingwin

pingwiny.jpg

Google my bitch -----------------------------------> google.gg

Baterie słoneczne - ViTiS-iT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności