Skocz do zawartości

Market Samurai - czy warto go jeszcze kupić blogerowi

Gwardzik

Rekomendowane odpowiedzi

Wyszukując słowa kluczowe najlepiej kierować się narzędziami, które udostępnia nam Google

hehe, a w czym jest ta lepszość? Bo jakoś nie korzystam z niczego co ma logo G i nie czuje się poszkodowany, ale chciałem bym wiedzieć czym te narzędzia lepsze

Nie warto go kupić blogerowi.

jesli jestes blogerem.

bloger, to brzmi dumnie.

trza pisac o tym co myslisz, co boli, a nie pefidnie wyszukiwac drogie tematy do postow.

blogowanie - to szczerosc i otwartosc, a cale to seo -to jedna wielka ochydna manipulacja wynikami wyszukiwarki i sztuczne nabijanie odwiedzin, czyli oszustwo.

chyba mnie chcesz byc oszustem?

Max, kocham was wszystkich :) ale nie wolno wciagac niewinnego chlopaka do czarnej dziury seo. Niech sobie bloguje uczciwie. cala ta manipulacja i oszustwo wynikami google bardzo mi sie nie podoba ( halo, tam na gorze, slyszycie mnie?)

@ Pawka - nie chodzi o to by oszukiwać ale o to, by zastosować pisząc jakiś artykuł lepsze frazy kluczowe niż gorsze. Poza tym pisząc o tym samym co ktoś napisał byle by napisać na stronie zapleczowej, która podlinkował, mam takie samo prawo, spróbować być wyżej od kogoś, kto manipuluje. Ja nie pisze o życiu, tylko o konkretnych sprawach, które są ważne. Skoro inni manipulują wynikami to dlaczego ja nie mam mieć takiego samego prawa?

Frazy kluczowe owszem wymyślę w głowie, wynajdę w narzędziach google, ale skoro to zajmuje tyle czasu to czemu sobie nie pomóc korzystając z markiet samurai, który prędzej czy później się pewnie zwróci nawet blogierowi. Pytanie tylko, czy wynajdowane przez niego frazy są lepsze, jest ich więcej, niż szukając samemu? Czy program jest nadal wspierany bo różnie opinie czytałem. A może po prostu zaoszczędzi mi sporo czasu.

hehe, a w czym jest ta lepszość? Bo jakoś nie korzystam z niczego co ma logo G i nie czuje się poszkodowany..

@Max jakby nie było to w połączeniu ze statystykami wyszukiwań to narzędzie się przydaje (w końcu nikt nie ma większej bazy)

wywóz gruzu - dla tych co remontują....

Pawka ma racje :P - żaden prawdziwy bloger nie robi pod publiczkę :) a kolega wątkodawca zabiera sie od duuupy strony bo jak już chce pisać na jakiś temat to niech pisze tak jak tego tematu szukaliby zainteresowani skoro juz mowa o manipulacjach .

Mi to wygląda na dorabianie ideologi do jakiegoś szajsu pod publiczkę :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

jasne ze mam.

nie mam nic przeciwko zarabianiu na blogu, ale pisac trza co serce spiewa, co w duszy gra.

jezeli jestes normalnym blogerem.

zobacz, jedno drugiemo nie przeszkadza, Beer prowadzi wspanialy fotoblog,

ladne super foty, kwiaty, jedzenie, pikna szanowna malzonka. widac ze to pasja.

a jesli tak sie nastawiac na start - pisac tylko na intratne tematy, to ###### a nie bloger.

znaczy - mozna i tak owszem, tylko jest to juz nie bloger a zarabiacz, czy jak to sie nazywa, nie wiem.

No tak... blogerem nie wolno bo... prawdziwy blogier to.... a Wy prawdziwi blogerzy seo też tak piszecie i czynicie? W ogóle nie linkujecie swoich blogów, nie analizujecie jakie frazy są lepsze albo zamienne? W ogóle nie manipulujecie wynikami? Mierzcie równą miarą.

Poza tym pytam tylko o narzędzie do wyszukiwania fraz kluczowych, więc jak znajdę inną, podobną, lepszą, zamienną fraze takim programem to już źle?

Bloger to musi mieć klapki na oczach żeby nie wiedział co się dzieje, podczas gdy firma seo stawia swoje zaplecze - bloga, kupuje artykuły, nawala linkami i manipuluje wynikami jak się tylko da i wtedy jest ok. To że w jakimś temacie zwykłym preclem czy byle jakim artykułem z zaplecza przegoniła wartościowy artukuł blogera i to może nie jednego, jest ok?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności