Skocz do zawartości

próba wyłudzenia czy co?

omj

Rekomendowane odpowiedzi

@Fiolek89 zaproszenia do zapisania się do n-tego katalogu firm wyglądają zgoła inaczej. a tu jest tylko 1 zdanie z dopiskiem "to ważne" - mamy więc marketing rodem z wczesnych lat 90 bo tylko brakuje, żeby to jebnąć to na czerwono, tłustym drukiem i już mamy marketing w stylu wieś śpiewa i tańczy. w latach 90 był płacz i zgrzytanie zębami jak ludzie kupowali u akwizytorów czy przez jakieś dziadowskie ulotki ze skrzynki pocztowej, pościel z oryginalnej owczej wełny, garnki ze złota i inne pierdy w super okazji za 9.99 a później co miesiąc dostawali "prezent" kosztujący 1500.. i tak do usranej śmierci. Przeniosło się to do sieci i dalej trzepie się jeleni..

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

• Odpowiedzi 607
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

PTRL chodzi Ci o zbiorowy pozew do sądu czy zbiorowe doniesienie do prokuratury? Niestety procedury trwają bardzo długo i nadal czekamy na wieści odnośnie sprzeciwów. Również dostałam pozew z nakazem zapłaty i czekam na sygnał co dalej.

Gdzie się podziała ta fajna anty kh stronka na fejsie:) Chciałam zalajkować i nie znalazłam.

PTRL chodzi Ci o zbiorowy pozew do sądu czy zbiorowe doniesienie do prokuratury? Niestety procedury trwają bardzo długo i nadal czekamy na wieści odnośnie sprzeciwów. Również dostałam pozew z nakazem zapłaty i czekam na sygnał co dalej.

Gdzie się podziała ta fajna anty kh stronka na fejsie:) Chciałam zalajkować i nie znalazłam.

Nie wiedziałem że było coś na FB. Znalazłem osobę Krzysztofa H na FB ale nie wiem czy to on ? hm tak by się afiszował z jego rodziną i znajomymi ...wątpię.Zgadzają się jednak okolice Wrocław Psie Pole (rodzina) i trochę znajomków z UK. Ciekawe czy to on?

wyrok Sądu w podobnej sprawie

https://di.com.pl/new...ego_wynika.html

Nierozumiem na czym polega podobność spraw. Przecież pobieraczak dostał kare za to, że na stronie głównej widniał napis "10 DARMOWE testowanie" i to wprowadzało KONSUMENTÓW w błąd (bo naliczali opłaty od pierwszego dnia).

W naszym wypadku nigdzie nie pisze, że jest DARMOWE i nie jesteśmy KONSUMENTAMI. Więc gdzie podobieństwo?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności