Skocz do zawartości

próba wyłudzenia czy co?

omj

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 607
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...

Dzisiaj do mnie też dotarły informacje od tego Pana :). Odpisz poszedł, aby się pocałował w nos a firma windykacyjna, która podejmie się egzekucji usłyszy to samo.

Masz chęc porozmawiać o dzisiejszym SEO? Masz pewne problemy, obiekcje? Napisz. Jestem otwarty na szczere rozmowy i spostrzeżenia poparte własnymi przykładami.

PW lub @ karol_marczak(małpa)kinowoonline.pl

@ttank a sprawdziłeś te ściemy, że jesteście na 6 pozycji? ładnie paniusia naciska aby usłyszeć magiczne słowo "tak".. :/

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Odświeżę trochę temat. Odebrałem dzisiaj telefon od miłej pani z Internetowego Rejestru Firm IRF24.PL i chcę Was przestrzec tymi naciągaczami. Załączam link do nagranej rozmowy, komentarz jest chyba zbędny.

https://rozmowa.z.telemarketerka.irf24.pl.patrz.pl

Do mnie dzwoniła ta sama kobieta tylko podała inną nazwę firmy niż IRF24.pl. Niebyła tak miła bo dzwoniła ws. nieopłaconej faktury 200 parę zł, która dotyczyła reklamy na ich portalu, gdy tylko powiedziałem, że nic u nich nie zamawiałem i że jest to próba oszustwa ,powiedziała, że oddaje sprawę do windykacji i się rozłączyła.

A Ty bardzo ładnie ją na końcu zaskoczyłeś :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności