Skocz do zawartości

[Szukam] Szukam dobrego grafika !

Blue_Magic

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie.

Szukam grafika który zrobi dla mnie logo i 3 banery !

Logo w formacie jbg o wymiarach 420x150 banery również w formacie jpg, bez animacji o rozmiarach 750x150.

Logo jest bardzo proste obrazek ( herb miasta ) + napis ( Domena )

Będzie to przerobiony herb Miasta SOCHACZEW ( wystarczy poszukać w Google )

Czego oczekuję :

Logo musi być w ciepłych kolorach, musi również posiadać kolor przewodni bym mógł dopasować top, w herbie Sochaczewa będzie to czerwony jak zamek, przynajmniej ja tak to widzę... do samego zamku można dodać drzewko, ptaszka, rzeczkę.. itd.. co tylko przyjdzie do głowy... oby bez szaleństw ! :excl: jeśli chodzi o rycerza.. NIE musi być on wiernie odwzorowany.. podobnie jak sam herb.. ma on go jedynie przypominać, to wszytko...

Do tego napis w formie " eSochaczewski.pl " małe "e" duże "S" i reszta napisu małymi literami, napis MUSI oczywiście współgrać z logiem i pasować do niego... nie musi być jednego koloru.

Najważniejsze jest logo więc banery póki co pominę.

Dla pomocy podam stronę www.ePlonski.pl to jest jeden z moich portali, logo powinno właśnie mniej więcej tak wyglądać ! Jesli jesteś w stanie wykonać dla mnie takie logo to ZAPRASZAM !

WAŻNE ;) :

Jeśli jesteś potencjalnym zainteresowanym, NIE pisz do mnie maila w stylu : Zrobię dla Ciebie logo ( dla Pana logo ) za tyle i tyle... Zanim zdecyduję się na współpracę oczekuję wstępnego projektu bym mógł wiedzieć czy dana osoba jest w ogóle zrobić to czego oczekuję i to tak jak Ja to widzę.

Liczę na stałą współpracę i na to by dana osoba zrobi dla mnie więcej projektów i banerów, następne zlecenia już czekają ! Jest jeszcze jedna rzecz którą sobie BARDZO cenię ! Kontakt... kontakt musi być bardzo dobry ! To taka oczywista oczywistość choć z doświadczenia wiem że nie dla wszystkich !

Jesli jesteś zainteresowany :

Zrób wstępny projekt, i wyślij go na maila : BlueMagic@op.pl

Napisz ile by to kosztowało.

Jeśli mi się spodoba możesz być pewien że odpiszę !

Pozdrawiam serdecznie

Marcin.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności