Falco91 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Witam, Zauważyłem, że odkąd pozycjonuję używając kilku tekstów i ich wersji z synonimami, dodając wpisy do przeciętnych lub nawet słabych katalogów, moja strona zamiast wzrastać, co jakiś czas leci w dół. Rozumiem, że to wynik update google. Czy na "dłuższą metę" to w ogóle ma sens ? Pozdrawiam Sklep motoryzacyjny Chciwiec - tanie części samochodowePortal budowlany - Inżynier budowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xemix Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Wystarczy spojrzeć na forum do działu z katalogami. Co chwila powstają nowe grupy, a zerknij sobie na aukcje, gdzie właściciele sprzedaję kody i zobacz jak one idą. Jeżeli katalogowanie nie byłoby skuteczne to sprzedaż multikodów drastycznie by spadła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerdi Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Katalogowanie czy preclowanie jak najbardziej ma sens, ale nie przy użyciu ogólnodostępnych list. Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę. https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Xemix napisał(a): Wystarczy spojrzeć na forum do działu z katalogami. Co chwila powstają nowe grupy, a zerknij sobie na aukcje, gdzie właściciele sprzedaję kody i zobacz jak one idą. Jeżeli katalogowanie nie byłoby skuteczne to sprzedaż multikodów drastycznie by spadła. Wystraczy spojrzeć na Twoją stopkę by zwątpić w prawdziwość takiej opinii. M Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xemix Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Hehe... można i tak to odbierać i domyślam się, że większość PiOwiczów tak to odbierze, ale ja to mówię zupełnie nie nawiązując do mojej grupy. Zostawmy moją grupkę w spokoju i popatrzmy na inne grupy. Sprzedaż kodów idzie? Ano idzie, kody się sprzedają. I tutaj wg. czytelnicy powinni skupić uwagę, a nie na stopkę Bo jakby to ktoś inny napisał, kto nie ma własnych katalogów to by było cacy. Spoko, rozumiem wszystko, ale bez przesady - widzę, że forumowicze ostatnio wszędzie widzą podstęp, oszustwo, krętactwo, ale zapewniam Was - są jeszcze ludzie uczciwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skream Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Warto w przypadku dobrej bazy - np. lista katalogów Cezzego. Pozycjonowanie Kraków - LinkJuice.pl Wojciech Matuła, tel. 721 376 407 indeks parp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sigmeo Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 A dodawanie do przeciętnych i słabych katalogów sobie odpuść bo to mija się z celem Do przeciętnych i słabych katalogów to można linkować z automatu ale na pewno nie ręcznie, bo to strata czasu. Zajrzyj jeśli interesuje Cię wynajem autokarów. Strony WWW wykona dla Ciebie profesjonalna agencja interaktywna poznań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReTop Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Jak ktoś nie wieży w siłę katalogów to niech spróbuje usługi katalogowania do SiNooke i Seokatalogów użytkownika sgno. Jak dla mnie bdb Tanie domeny - Ranking cen domen 2022 - Katalogi NAP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekk Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 no to mamy temat reklamowy wracając do tematu, Twoja strona spada prawdopodobnie dlatego, że za mało różnicujesz linki - używanie takiego schematu i linkowanie z jednego miejsca zawsze skończy się podobnie(prędzej czy później) dopilar.pl https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/ Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReTop Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Cytat no to mamy temat reklamowy A co mamy pisać, że jest nieskuteczne skoro po dobrym katalogowaniu efekty są bardzo dobre? Może to, źle że w temacie wypowiadają się osoby, która wiedzą coś na temat katalogów? Tanie domeny - Ranking cen domen 2022 - Katalogi NAP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 katalogi hurtowo to opłaca się ... stawiać ale nie wsadzać tam linki. Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReTop Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Gdybym nigdy nie katalogował to bym nawet w to uwierzył. Tanie domeny - Ranking cen domen 2022 - Katalogi NAP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_S Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 @ReTop Każda pliszka swój ogon chwali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReTop Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Dokładnie .... Ciekawi mnie jeszcze tak duże zainteresowanie wszelkimi różnymi automatami do katalogowania Po co każdemu co najmniej 2-3 róże? Brakuje kosztów w firmie? Tanie domeny - Ranking cen domen 2022 - Katalogi NAP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekM Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Ja uważam, że katalogowanie jest skuteczne. Nie zauważyłem jakichś drastycznych spadków, wręcz przeciwnie: wszystko powoli, ale rośnie Jeśli zachowacie to w tajemnicy, truskawka będzie wasza. copywriter_new napisał(a): - nie jestem babą a młodą SINGIELKĄ !!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.