Skocz do zawartości

CPM.biz

albertc

Rekomendowane odpowiedzi

CPM.biz, sieć CPM zliczająca ruch z Polski. U mnie mam jakieś 0,20 dolara za 1000 wyświetleń.

Dostępne formaty: 728×90, 468×60, 120×600, 300×250, 160×600

Minimalny próg - 5 dolców

Sieć niby działa jakiś czas ale z tego co wyczytałem na zagranicznych forach to często anulują wypłaty, ze względu na sakrgi od "reklamodawców". Dziwne, chociaż pare wypłat też można zobaczyć w sieci.

Miał ktoś z nimi doświadczenie?

P.S.

Dam znać jak będę robił wypłatę.

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Słyszałem, że reklamy prowadzą do przekierowywania do innych stron - ja nic takiego nie zauważyłem, jednak skoro komuś to się zdarzyło, chyba zrezygnuję z tego systemu. Mógłby ktoś wejść na https://tegry.pl kilka razy i powiedzieć, czy nie przekierowuje na inne strony jakieś?

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Też mi się wydaje, że coś podejrzanego jest tutaj. W każdym razie potrzymam ze dwa dni jeszcze, żeby wbić te 5$ i potwierdzić ewentualną wypłacalność :P

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Zleciłem dziś wypłatę. Zostanie zrealizowana do "2012-08-06". CPM.biz w międzyczasie sprawdzi jakość ruchu z mojej strony. Cokolwiek to oznacza.

Przepraszam za podwójny post, ale chciałem przestrzec wszystkich przez cpm.biz. Reklamy przekierowują do stron hazardowych / z wizami do usa. Jeżeli ktoś ma reklamy, może to przetestować - przekierowanie następuje po kilkunastu minutach (na przykład gdy zostawi się stronę w osobnej zakładce). Dla własnego dobra radzę odinstalować reklamy z wartościowych serwisów :)

Mi cpm.biz nic nie przekierowuje... Jestem zadowolony

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Przekierowaniami zainteresowałem się po tym, jak kilka osób mi to wytknęło. Nie jest to żadna moja akcja przeciwko temu serwisowi - po prostu prawda, która sprawdziła się u mnie. Wyślij mi na PM adres strony, na której masz ten system, bo coś nie wierzę, że tylko u mnie przekierowywało ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności