Skocz do zawartości

ciekawostka z allegro

Pawka

Rekomendowane odpowiedzi

Z tego co ja widzę, to niektórzy nie opanowali nawet podstaw analiz :D

@Marches - co maja wspólnego wejścia z serpów do tych statystyk ? Myslę, że wejścia z serpów w tym serwisie to ułamek %

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

kurde, nie ma zadnego serwisu. jest powietrze. gosc sprzedaje powietrze za 52k. pachnie sklonowanym kwejk. powietrze.

@Marches - co maja wspólnego wejścia z serpów do tych statystyk ? Myslę, że wejścia z serpów w tym serwisie to ułamek %

no właśnie napisałem że wejścia z wyszukiwarki to tylko jakaś tam mała część wszystkich odwiedzin bo tutaj głównie wejścia są bezpośrednie i z fb.

Jeśli ta strona ma stałe 200k odwiedzin dziennie to przy odpowiednim rozłożeniu reklam spokojnie można zahaczyć o wysokie XXX lub nawet XXXX w ciągu doby :P Problem polega na tym że często sieci PP odrzucają te strony lub z uwagi na wyczerpywanie leadów odmawiają współpracy po kilku dniach (mam klienta który działa w branży filmowej :P i przy 2-3 tygodnie nie mógł znaleźć odpowiedniego PP który go nie wyrzucał i nie blokował bo np: z 500 leadów na cały miesiąc przeznaczony, potrafił w ciągu 2-3 dni wyzerować, nie mówiąc o mniejszej ilości bo takie to w dzień rozwalał - zapłacić zapłacili ale z współpracą się pożegnali i tak było kilka razy a samo utrzymanie serwera może spokojnie 2-3k przekroczyć na miesiąc. Także tutaj głównie rozchodzi się o dobranie odpowiednich reklam a jak jest taki ruch to tylko poszukiwać, testować a nie sprzedawać na allegro.

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

Jeśli uważacie, że na dzieciakach nie da się zarobić, polecam sprawdzić kto to jest Dymitr Glouchtchenko :P

https://forsal.pl/artykuly/531558,kwejk_pl_...ic_fortune.html

W to ja tak wierzę, jak w te pierdyliardy, które warte są facebook i twitter. Serwisy Web 2.0 łatwo znajdują inwestorów (co widać po Twitterze i Facebooku) lecz są również bańkami spekulacyjnymi. Co jak co, ale Twitter nie umieszcza u siebie nawet reklam a zarabia 100 milionów $ rocznie? Przy 500 milionach userów? 5$ od każdego kto Tweetuje? No panowie, mniej fantastyki proponuję czytać.

dobry wstęp, 2 miliony Polaków zaczyna dzień od kwejka :P przyznam się szczerze, że znam przynajmniej 200 osób, które zaczynają go w zupełnie inny sposób, oraz kolejne 200, które się nimi nie interesują :P

51 200 zł i cena minimalna nie została osiągnięta, nie wiem jaki jest potencjał prawdziwy takiej strony (pierwszy raz słyszę, że jest tyle warta, bo wcześniej o niej nie wiedziałem ) jednak wolałbym inaczej zainwestować pieniądze, choć może się mylę..

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

oj można zarobić, grupa "głupia" ale można ją bardzo manipulować (anchory typu "nie klikaj" "nie patrz" - a wiek buntowniczy więc robią na złość :P)

I myślisz, że na takim ruchu zarobisz ? Spróbuj - powodzenia życzę :P . Zgłoś się do jakiego domu mediowego handlującego ruchem to sprowadzą Ciebie na ziemię groszowymi zarobkami.

Stara zasada mówi "nie sprzedaje się kury znoszącej złote jaja"

Powodzenia nie są potrzebne - można zarobić, sprawdzone.

https://www.trophystation.pl/ - trofea playstation

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności