Skocz do zawartości

Kupie skrypt weselny (zepspoly, sale, doatki, foto, video)

Rekomendowane odpowiedzi

Poszukuję skryptu do katalogu firm weselnych, istotne by dało się w nim użyć własnej grafiki. Raczej bez płatności - to ma być darmowy katalog. Zasięg moze krajowy, ale możliwe, by dało się ograniczyć do jednego miasta.

Ważne, by dało się dodawać zdjęcia i może video o firmie. To tak ogólnie.

Proszę wysyłać oferty, najlepiej z ceną. Niezbyt się znam na projektowaniu stron, dlatego chętnie chciałbym, by od razu skonfigurować ten skrypt dla mnie. Wskazane demo skryptu na jakiejś stronie, lub linki do stron opartych na tym lub bardzo podobnym skrypcie.

Nie chciałbym się bawić w korespondencję w stylu: żadnego katalogu nie postawiłem, ale pewnie mi się uda. Szkoda naszego wspólnego czasu. Dlatego wolę jak mi ktoś zaproponuje przeróbkę czyjegoś skryptu, lub sprzedaż własnego niż obiecanki cacanki.

Nie chciałbym zadnych linków wychodzący ze strony do sprzedawqcy skryptu.

Proszę o oferty na: klem1512125@gmail.com

Dziękuję!

Nawet skleroza nie usprawiedliwia cię z braku wpisu o wykorzystaniu darmowego kodu do katalogu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności