Skocz do zawartości

Wpisy w katalogach

boras86

Rekomendowane odpowiedzi

Co za firma nie chce zdradzać bo finalnie owy pozycjoner po wymianie mailowej postanowił zbadać bliżej sprawę.

Jeżeli to dalej nic nie da chętnie przytoczę nazwy firm dla jakich pracuje.

"Pewnie zapłaciłeś za zgłoszenie strony do katalogów, a nie za zaakceptowane wpisy"

Zapewne tak w rzeczywistości było.

Jednak prosiłem o dodanie do katalogów a nie o próbe dodania i za to zapłaciłem.

1. Nie pozycjoner a usługodawca katalogowania.

2. Jakoś nie widzę tu jego winy, chyba, że jest powiązany z tą grupą (jak sądzę to nie)

3. Moim zdaniem jeśli miały zostać dodane, a pojawiły się po czym znikły to jednak usługa została wykonana.

Jednak prosiłem o dodanie do katalogów a nie o próbe dodania i za to zapłaciłem.

Masz w tym miejscu 100% racji. Po wykonaniu usługi katalogowania usługodawca powinien udostępnić Ci przynajmniej raport z adresami zaakceptowanych wpisów. Dostałeś taki raport po wykonaniu usługi?

Oczywiście jest możliwe, że wpisy zostały dodane i po jakimś czasie wszystkie katalogi przestały istnieć, ale to bardzo mało prawdopodobne i jakoś nie chce mi się w to wierzyć...

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

Też jestem zdania, że może zniknąć lub nie być zaakceptowanych kilka wpisów, ale brak jakiegokolwiek wpisu świadczy o niskiej jakości usługi lub nawet przekręcie.

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

Może katalogowanie do tej grupy odbyło się 1 raz i sam człowiek od katalogowania nie wiedział o sytuacji.

Hmm... ogólnie katalogowania do katalogów darmowych mija się z celem - lepiej zainwestować pieniądze w płatne linki.

Grupy typu neon, kulfik, zgred i wiele innych można spokojnie podlinkować i nie trzeba się martwić, że wpisy znikną !!!

@KNS - darmowe katalogi dają bezpłatne (lub z kosztem bliskim zeru) linki. Ile za to linków dodasz w płatnych katalogach? 10, 15? Nawet jeśli połowa tych katalogów padnie to i tak spora część linków zostanie.

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności