Skocz do zawartości

nowy katalog stron

mundek

Rekomendowane odpowiedzi

witam

mam takie pytanko

powiedzmy że tworzę nową stronę tematyczną. dotyczy ona jakiegoś miasta. mija pół roku strona dostaje pr2 a wtedy przerabiam ją na katalog stron. albo dodaję na stronie głównej katalog stron. czy może się to komuś (np. goglom) nie spodobać że nie było tam tego katalogu od początku? :P

pozdrawiam

@czy może się to komuś (np. goglom) nie spodobać

NIE ...

Oczywiście zmiana serwisu wiąże się z całą masą innych zmian jak adresy, treści itd Wiec jeśli strona będą ca "stroną miasta" stanie się katalogiem oczywiście utraci pozycje zajmowane jako "strona miasta" ... Wiec zaczynasz od nowa.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

@czy może się to komuś (np. goglom) nie spodobać

NIE ...

Oczywiście zmiana serwisu wiąże się z całą masą innych zmian jak adresy, treści itd Wiec jeśli strona będą ca "stroną miasta" stanie się katalogiem oczywiście utraci pozycje zajmowane jako "strona miasta" ... Wiec zaczynasz od nowa.

a gdyby strony nie zmieniać tylko dodać nową zakładkę, która będzie katalogiem firm?

A nie możesz od razu stworzyć Katalogu Firm ?

no prawdę mówiąc nie mam zamiaru robić czegoś takiego, tylko tak czysto teoretycznie mnie to zainteresowało. poprostu zrobić taką stronę za jaką gogle przyznaje wysoki pr, a potem przerobić ją na katalog, a zauważyłem że wpisy w katalogach z wysokim pr są drogie, więc możnaby ukręcić na tym trochę kaski. :jezyk1:

a gdyby strony nie zmieniać tylko dodać nową zakładkę, która będzie katalogiem firm?

Katalog utworzony na podstronie raczej nie będzie cieszył się zaufaniem i powodzeniem, chyba że cały serwis będzie bardzo mocny.

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

Taka taktyka jest już często stosowana. Dużo łatwiej zdobywać linki dla zwykłych stron niż dla katalogów. Linki najczęściej nie są ponownie przeglądane więc zostaną na długo.

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności