Skocz do zawartości

cpx24.com

wmp3

Rekomendowane odpowiedzi

Czy korzysta ktoś z cpx24.com

Płacą za odsłony bannerów na stronie, plus jest taki, że nie trzeba czekac na akceptacje stron www a po prostu w panelu mamy swój kod, który wystarczy tylko wstawić na swoja każdą stronę.

Mały próg wypłaty ( są co tydzień )

Minus taki, że maja tylko jeden format reklamy.

przecież było już o tym kilka razy, niskie stawki, staty aktualizowane co kilkanaście dni, refy średnio działają.

może i było w innych tematach, ale nie miał ten serwis swojego tematu, stąd pozwoliłem sobie go założyć by porozmawiac na ten temat tutaj

fakt staty aktualizowane średnio co 72-96 godzin ( zazwyczaj szybciej ), ale jak na razie wydaje mi się to jedyny serwis wypłacalny, który płaci za cmp

gdzie tam nalezy wpisać maila do wypłat na paypal ?

fakt staty aktualizowane średnio co 72-96 godzin ( zazwyczaj szybciej ), ale jak na razie wydaje mi się to jedyny serwis wypłacalny, który płaci za cmp

Jakiś dowód na wypłacalność? Czy piszesz żeby refów zyskać?

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności