Skocz do zawartości

Filtr poza 100 strona kilka lat w top3

An Lor Xen

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Po próbach analizowania i czytania forum niestety nie potrafię sobie z tym poradzić.

Moja strona https://gtaonline.info od kilku lat zajmowała wysokie pozycje na hasła związane z gta (2-5).

Od czasu pingwina najpierw spadła na 2 strone później na 3 a miesiącu całkiem zniknęła.

Czy moglibyście mi coś podpowiedzieć co mógłbym w takiej sytuacji zrobić?

Księgarnia medyczna - Książki i literatura medyczna

Witam

Po próbach analizowania i czytania forum niestety nie potrafię sobie z tym poradzić.

Moja strona https://gtaonline.info od kilku lat zajmowała wysokie pozycje na hasła związane z gta (2-5).

Od czasu pingwina najpierw spadła na 2 strone później na 3 a miesiącu całkiem zniknęła.

Nie ty pierwszy ucierpiałeś przez pingwina... Przeczytaj ten temat...

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Tobie ta rada się nie przyda ale może pomoże komuś innemu. W takich sytuacjach najlepiej mieć więcej niż jedną stronę na ten sam temat (tę samą frazę). Wtedy zmniejsza się ryzyko, że wszystko nagle spadnie.

seowyszbanner.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności