Skocz do zawartości

Czy katalogowanie z pomocom kodów to dobry pomysł

Przemo32

Rekomendowane odpowiedzi

Rzeczywiście może zleć to komuś, Ty zaoszczędzisz czas i nerwy (swoje i innych ;) ) a ktoś zarobi parę groszy i zrobi to porządnie (albo i nie :lol: )

Wszystko w Warszawie - fryzjer wilanów - pełen zakres, ubezpieczenie samochodu, domu, mieszkania, firmy. ubezpieczenia na Bemowie - tu nas znajdziesz - zapraszam do kontaktu ubezpieczenia w Wilanowie Zapraszam

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Czy katalogowanie z pomocom kodów to dobry pomysł. Pozycjonowałem stronę za pomocom darmowych katalogów czasami płatnych. Mam pytanie czy warto zainwestować trochę kasy w katalogowanie, jakom firmę wybrać żeby nie zostać oszukanym. Jak zlecić katalogowanie ile dziennie lików dodać moja strona ma pr 2 słyszałem ze jak strona nie jest młoda to można więcej na raz.

Znalazłem informację, że można zamówić katalogowanie kupując na allegro kody. Ponoć to dobry sposób na masowe dodanie do katalogów. Może ktoś z Was korzystał i coś poleci.

Witam. Katalogowanie jak najbardziej ma sens gdyż jest to bardzo popularna i najskuteczniejsza metoda pozyskiwania linków do Pana strony. Należy wybrać firmę która ma swoją ofertę wyraźnie i rzetelnie przedstawioną w internecie. Zalecana ilość dodawanych wpisów to 10-20 szutuk dziennie.

Super porada, powinieneś dostać podziękowanie... ALE zacznijmy od początku:

- Ty myślisz, że to forum dla gimbusów ala lockerz i teksty w stylu "dla pana najskuteczniejsza" metoda i on to łyknie? I może ja i inni? TYM bardziej, że w STOPCE masz ofertę reklamową swoich usług katalogowania? Polacy to nie taki naiwny naród jak Hamerykany.

- Na jakiej podstawie "zalecasz" 10 - 20 wpisów dziennie? Na ilu stronach to testowałeś? Na swojej? Skąd o tym wiesz? Zapraszam - dział testy i się mądruj.

Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test

Oba sposoby są dobre. Wybór zależy od Ciebie, co będzie dla Ciebie najlepsze:

- zlecając komuś, zyskujesz czas na coś innego ale musisz za usługe zapłacić

- katalogując sam nie tracisz kasy (chyba że dodajesz do katalogów płatnych), ale zajmuje to dużo czasu. Zwłaszcza na początku, bo potem się wprawisz

Masz wybór pomiędzy stratą czasu czy pieniędzy ;)

Co do ilości dodawania do katalogów, słyszałem na forum różne opinie. Jedni mówią, że nową domene lepiej dodawać ostrożenie do max. 10 katalogów dziennie. Natomiast inni mówią, że nie ma to znaczenia i można dodać i 100 dziennie, bo i tak googlebot zaindeksuje te wpisy w różnym czasie. Więc w tej kwestii nie ma jednoznacznej opini.

- Na jakiej podstawie "zalecasz" 10 - 20 wpisów dziennie?

Hicarian poczytaj jego posty zrozumiesz :angry:, gość nie wie co pisze, odkupuje tematy 3 miesięcznej dawności żeby napisać ze długość H1 i H2 niema znaczenia :D, niema co zwracać uwagę bo za chwile powie ze to konkurencja w katalogowaniu jego celowo ośmiesza :D.

Co do naszego zemlekopa to radze jemu poczytać dział dla początkujących od początku do końca, bo nie rozumie podstawowych pojęć, i ciężko co kol-wiek tłumaczyć.

p.s multikody do katalogów można kupić na tych stronach https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...t&p=1066497

Ostatnio kataloguje w katsystem.pl Nie wiem jeszcze jakie będą efekty. Miejsc w których możesz kupić multikody jest mnóstwo.

Zapoznaj się z tym działem;) https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showforum=19

Wszystko w Warszawie - fryzjer wilanów - pełen zakres, ubezpieczenie samochodu, domu, mieszkania, firmy. ubezpieczenia na Bemowie - tu nas znajdziesz - zapraszam do kontaktu ubezpieczenia w Wilanowie Zapraszam

Witam. Katalogowanie jak najbardziej ma sens gdyż jest to bardzo popularna i najskuteczniejsza metoda pozyskiwania linków do Pana strony. Należy wybrać firmę która ma swoją ofertę wyraźnie i rzetelnie przedstawioną w internecie. Zalecana ilość dodawanych wpisów to 10-20 szutuk dziennie.

Super porada, powinieneś dostać podziękowanie... ALE zacznijmy od początku:

- Ty myślisz, że to forum dla gimbusów ala lockerz i teksty w stylu "dla pana najskuteczniejsza" metoda i on to łyknie? I może ja i inni? TYM bardziej, że w STOPCE masz ofertę reklamową swoich usług katalogowania? Polacy to nie taki naiwny naród jak Hamerykany.

- Na jakiej podstawie "zalecasz" 10 - 20 wpisów dziennie? Na ilu stronach to testowałeś? Na swojej? Skąd o tym wiesz? Zapraszam - dział testy i się mądruj.

Nie wiem czy masz jakieś pojęcie nt. katalogowania, ale przyjmijmy, że tak... Już od lat metoda katalogowania uznawana jest za najbezpieczniejszą i najskuteczniejszą metodę pozycjonowania. Chyba gdzieś trzeba pozyskać linki prowadzące do naszej strony? Tymbardziej, że jest to świeża strona, Google musi się o niej jakoś dowiedzieć... Kolejna rzecz, nie namawiałem nikogo do zakupu moich usług, tylko wyraziłem swoją opinię na ten temat, a ty już się spinasz.

Uwierzyłbym Ci w te wszystkie bzdety gdyby nie fakt, że dzięki katalogowaniu wypozycjonowałem swoją stronę na TOP 1 w tematyce ogłoszeń. :angry:

@ Może zamiast do działu testy powinieneś czasem zapytać wujka Google :D

Chciałem bardzo serdecznie podziękować za porady odnośnie pozycjonowania- szczególnie odnośnie dziennej ilości wpisów do katalogów. Nie ma to jak pośmiać się z rana :D

Jak to szło? Prowadził ślepy kulawego? Normalnie loża ekspertów :angry:

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

@Joland nie, w niedzielę limi wzrasta do 25 katalogów dziennie

Jeśli zachowacie to w tajemnicy, truskawka będzie wasza.

- nie jestem babą a młodą SINGIELKĄ !!!!!!!!!!!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności