Skocz do zawartości

Czy katalogowanie z pomocom kodów to dobry pomysł

Przemo32

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałem bardzo serdecznie podziękować za porady odnośnie pozycjonowania- szczególnie odnośnie dziennej ilości wpisów do katalogów. Nie ma to jak pośmiać się z rana :P

Jak to szło? Prowadził ślepy kulawego? Normalnie loża ekspertów :D

Skoro tak twierdzisz, musiałem chyba brać udział w Twoim kursie dla początkujących pozycjonerów. :D

W dzisiejszych czasach tworzy się multum pseudo agencji SEO, wykładowców i pozycjonerów. Nie można żyć tym stereotypem, że jeśli przeczytałem jeden poradnik dotyczący pozycjonowania i SEO to jestem już najlepszy i wiem wszystko. De facto znam tylko jednego najlepszego wykładowce wiedzy na temat pozycjonowania i optymalizacji i tutaj Cię zaskoczę, nie mam na myśli Ciebie :angry:

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie zamierzam cytować się z tobą, bo nie ma sensu - rozumiem, że chodzi tutaj tak bardzo modne bezstresowe wychowanie i nie przyjmujesz krytyki i wiesz lepiej. Podpowiem ci tylko, że jak masz nową stronę to Google nie musi wcale się o niej dowiedzieć poprzez katalogowanie :angry:, jest znacznie więcej i o wiele bardziej skutecznych metod.

GRATY TOPU - jak się z tym czujesz?

Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test

Nie zamierzam cytować się z tobą, bo nie ma sensu - rozumiem, że wchodzi tutaj tak bardzo modne bezstresowe wychowanie i nie przyjmujesz krytyki i wiesz lepiej. Podpowiem ci tylko, że jak masz nową stronę to Google nie musi wcale się o niej dowiedzieć poprzez katalogowanie :D, jest znacznie więcej i o wiele bardziej skutecznych metod.

GRATY TOPU - jak się z tym czujesz?

Ale czemu nie można by dać znać Google, że nasza strona istnieje poprzez katalogowanie? Bardzo tani i najskuteczniejszy sposób. :D

Taka jest moja opinia, wiadomo każdy mieć swoją opinię na ten temat, szanuje to. :P

nie mam na myśli Ciebie :angry:

pewnie bo masz na myśli... siebie

Niestety się mylisz. :(

Śmieszne to są teksty typu "dodawaj do max 10 katalogów dziennie, bo przyjadą panowie z google i spuszczą Ci łomot" :angry:

Żeby być sprawiedliwym, zaczynając przygodę z pozycjonowaniem też brałem sobie do serca takie limity, ale z biegiem czasu, nabierając wiedzy i doświadczenia wiem, że takie wydzielanie ilości katalogów na dzień jest zwyczajnie śmieszne :D

Jeśli zachowacie to w tajemnicy, truskawka będzie wasza.

- nie jestem babą a młodą SINGIELKĄ !!!!!!!!!!!!!!!

Śmieszne to są teksty typu "dodawaj do max 10 katalogów dziennie, bo przyjadą panowie z google i spuszczą Ci łomot" :angry:

Żeby być sprawiedliwym, zaczynając przygodę z pozycjonowaniem też brałem sobie do serca takie limity, ale z biegiem czasu, nabierając wiedzy i doświadczenia wiem, że takie wydzielanie ilości katalogów na dzień jest zwyczajnie śmieszne :D

Kto tu mówi o jakimś łomocie? Po prostu "Panowie z Google" nałożą na Twoją stronę filtr i będzie pozamiatane. :D

Kto tu mówi o jakimś łomocie? Po prostu "Panowie z Google" nałożą na Twoją stronę filtr i będzie pozamiatane.

Jakby tak było. To bym w ogóle nie katalogował swoją stronę, tylko wyciął całą konkurencje która zajmuje mi moją frazę na która chcę być w topie.

Weź pod uwagę, że Google nie za indexuje wszystkich Twoich wpisów katalogowych w ciągu jednego dnia.

Kontakt: gg:7910861, PW
Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-)

Witam. Katalogowanie jak najbardziej ma sens gdyż jest to bardzo popularna i najskuteczniejsza metoda pozyskiwania linków [...] Zalecana ilość dodawanych wpisów to 10-20 szutuk dziennie.

Chciałem wziąć u Ciebie 2k wpisów to będziesz je dodawał 200 dni :angry: ?

Kto tu mówi o jakimś łomocie? Po prostu "Panowie z Google" nałożą na Twoją stronę filtr i będzie pozamiatane.
Co do tego typu filtrów to jest to raczej wątpliwe, bo w ten sposób zlecając blasty można by się pozycjonować po przez eliminowanie konkurencji. Za to całkiem możliwe jest to, że nie spowoduje to filtra, ale linki będą ignorowane zwłaszcza prowadzące z serwisów o określonej budowie których przyrost nastąpi w szybkim czasie.

By linki wpływały na pozycję trzeba je zdobywać w odpowiedni sposób, ale to już całkiem inna beczka :angry:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności