Skocz do zawartości

Czy katalogowanie z pomocom kodów to dobry pomysł

Przemo32

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wychodzę za założenia, że jak kupuję multikod to nie warto wybierać z niego katalogów lepszych i mniej lepszych, dodajemy wszystko jak leci.

Od dawna omijam darmowe katalogu z daleka, z uwagi na to, że zgłaszasz 1000 wpisów i po 3 tygodniach masz 400 zaakceptowanych i 15 odrzuconych (nie, nie, lista jest dobra).

Polecam Ci katalogi Zgreda, Kulfika, Moje-katalogi, Clevera, Neona - to są dobre seokatalogi pod względem jakość/cena.

Jak robisz sobie raport, to wrzuć wszystko w jakiś mass ping (np. https://www.mass-ping.com/).

Jak rzucasz się mocniej na np 200 mocnych to może warto zrobić z tego listę i podlinkować xr czy sb.

Prima KNS czekam :)

Przydał by się jeden test porównawczy grup - BL,trust i inne itp. a drugi przykłady stron i ich zachowań w serpach po dodaniu po przez wybraną grupę katalogów ( chociaż ta druga opcja to bedzie raczej chybił trafił)

Ja np dodałem do grupy clevera jeden z tańszych a efekt był fajny , tylko kto wie czy to przez to czy przez inne czynniki.

Pieprzone google same zagadki ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności