Skocz do zawartości

Indeksowanie linków

Ramzes87

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam problem ponieważ od 24 czerwca do dziś dodaje w serwisie blogspot.com na swoim blogu codziennie jeden artykuł, lecz do dnia dzisiejszego google nie widzi tych artykułów po wpisaniu swojej domeny. Zaindeksował tylko główną domenę + linki z plików pdf do pobrania. Mam włączoną opcję "Widoczny w Bloggerze. Widoczny dla wyszukiwarek." Co muszę zrobić aby google zaczęło indeksować moje artykuły?

Dziękuje za odpowiedź

Pozdrawiam

Witam

Mam problem ponieważ od 24 czerwca do dziś dodaje w serwisie blogspot.com na swoim blogu codziennie jeden artykuł, lecz do dnia dzisiejszego google nie widzi tych artykułów po wpisaniu swojej domeny. Zaindeksował tylko główną domenę + linki z plików pdf do pobrania. Mam włączoną opcję "Widoczny w Bloggerze. Widoczny dla wyszukiwarek." Co muszę zrobić aby google zaczęło indeksować moje artykuły?

Dziękuje za odpowiedź

Pozdrawiam

Też uważam ze musisz popracować nad likami

... zawsze myślałem, że to strony się indeksują, a nie "linki" ;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Ba ja dalej jestem amatorem seo i jeszcze długo będę. A user mion na prawde ma te narzędzie do pingowania i to darmowe, poszukaj w dziale przedsięwziecia forumowiczów.

Ps. Jednak miałem racje ty jesteś ramzesem , ale juź masz stopke więc chyba już ramza nie zobaczymy. :-)

Ramzes skorzystaj z narzedzia tego pana u góry który sie na Seo nie zna i nie wie że linki się indeksują ;)

Kolego ty od razu wszystko wiedziałeś i znałeś się na pozycjonowaniu przejęzyczyłem się sorki.

ale wtopa...

A user mion na prawde ma te narzędzie do pingowania i to darmowe,

juz chyba nie..

który sie na Seo nie zna i nie wie że linki się indeksują ;)
"Link" nie jest samodzielnym bytem informatycznym tylko elementem {przeważnie} kodu HTML tworzącego stronę www i to strona na której jest składową jest zaindeksowana. Nie ma komendy czy też w panelu dla webmasterów, bo pewnie to masz na myśli która zwróci "zindeksowane linki" z ich dokładnym wskjazaniem jak chodzi o składowe [ Strona na jakiej występuje ] [ URL w linku] [ Anchor linka]. ...jeśli taką komendę znasz podaj nam...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności