Skocz do zawartości

Adresy stron gdzie automatycznie dodaje się przedrostek strony i tworzy podstrona?

Margrabia

Rekomendowane odpowiedzi

@Czy ktos posiada listy takich stron ?

Tak;

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

@jest skuteczne

Zależy o jakiej skuteczności mowa - na co ma nieć wpływ.

@lub szkodliwe ?

Uważam, że nie ma szkodliwych metod co najwyżej dana metoda nie ma żadnego wpływu.

@ bo w sieci skąpo z tym

To chyba twoja sieć ma dziury: https://www.google.pl/search?hl=pl&q=rapid+indexer+list

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

W zamierzeniu chodzi mi o zdobywanie backlinków, whois , jakieś badanie wartości strony , tworzenie statystyk i jeszcze jakieś inne jak są, kupiłem takie narzędzie i teraz szukam list do niego nowych.

Tak o rapid indexer zahaczyłem jednak nie mam scrapeboxa mam tylko jedną stronę hobbystycznie. Strona scrapeboxa w ogóle nie działa i nie mogę triala sciągnąć nawet. A te adresy po 70k których jest pare w sieci, po wpisaniu strony w miejsce {websites} nie wyświetla podstron żadnych no i jest od h... ero, trochę ryzykowne nawet gdyby działały. No chyba że lista działa tylko ze scrape jakoś i nie da rady inaczej jej przerobić?

Może masz pomysł jak znaleść listy typu rapid ale w formacie jak podałem w pierwszym poście . Sam zbieram na razie ręcznie, mam już prawie 200 i mnóstwo straconego czasu, w sumie to już mam dość szukania .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności