Skocz do zawartości

[Szukam]Pozycjonowanie stron UK,kampanie PPC,facebook

tomek_25

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie

logo.png

(klikalne łącze-moja strona internetowa-treść po angielsku).

Nazywam się Tomasz Barankiewicz . Od 5lat zajmuję się pozycjonowaniem stron internetowych.Od 18 miesięcy czynnie działam na w angielskich wynikach wyszukiwania (głównie google.co.uk).

Jeśli dysponujesz projektem na Wyspach i chciałbyś go wypromować to zapraszam do współpracy .

Ze swojej strony oferuję:

1)konsulting SEO (dzwonisz na skype,bądź też układasz listę pytań a ja wyceniam usługę i sprzedaję swoją wiedzę .

2)audyt SEO strony internetowej lub sklepu internetowego-na podstawie doświadczeń z bardzo dużą liczbą stron oraz sklepów opartych na różnych CMS-ach oraz skryptach sklepów internetowych bardzo chętnie znajdę słabe strony Twojej witryny z punktu widzenia SEO i przygotuję Ci przejrzysty raport. Możliwa konsultacja online (skype) +omówienie raportu.

3)pozycjonowanie strony www w wynikach organicznych Google:ze swojej strony oferuję następujący pakiecik:

a)mini audyt strony internetowej

b)zlecenie lub samodzielne wdrożenie (jeśli potrafię) wyznaczonych przeze mnie błędów

c)keyword research (dobór słów kluczowych)

d)link-building

e)okazjonalne raportowanie plus konsulting SEO.

Za pozycjonowanie rozliczam się wyłącznie w modelu abonamentowym.

Nie interesuje mnie ile ciastek,ebooków czy telewizorów musisz sprzedać abym Ci się zwrocił. Jestem świadomym specjalistą. Wiem,że moja wiedza (widoczność w sieci+dobra dopasowanie produktów do frazy w serpach) gwarantuje konwersje.

Nie biorę odpowiedzialności że to że np)sprzedajesz swoje produkty 30% drożej niż konkurencja i nawet top1 nie gwarantuje ci optymalnych dochodów lub też Twoja marka ma w sieci czarny PR.Nawet SEO może w tym wypadku nie pomóc.

4)kampanie PPC

Posiadam doświadczenie w obsłudze kampanii PPC.Jestem w trakcie nauki do egzaminu na certyfikację Adwords smile.gif. Bardzo chętnie poprowadzę Twoją kampanię tak aby kliki były możliwie najniższe a konwersja możliwie najwieksza. Posiadam na bieżąco promocyjne kupony Adwords oraz Facebook smile.gif.

Jeśli jesteś zainteresowany obsługą PPC to pisz!

5)obsługa social media-prowadzenie fan page plus obsługa reklamy kontekstowej.

Reklama kontekstowa na Facebooku jest bardzo interesującym medium reklamowym obecnych czasów.Możemy bardzo precyzyjnie sprecyzować do jakiej płci,grupy wiekowej,do osób o jakim wykształceniu itd itd chcemy kierować naszą reklamę.

Bardzo chętnie zajmę się również prowadzeniem fan-page'y.

6)combo pack-SEO+PPC+Facebook.

Jeśli chcecie zrealizować państwo kompleksowy pakiet promocji waszej witryny w internecie to powinniście się zainteresować tymże pakietem. Połączenie naturalności organicznych wyników,skutecznej kampanii PPC która działa już w momencie uruchomienia także budowa dobrego PR w świecie medium społecznościowego jakim jest Facebook to na tą chwilę bardzo dobra strategia marketingowa w Internecie.

Ceny do uzgodnienia-minimalna współpraca 6 miesięcy.

Mam bogate portfolio.Pozycjonowałem wcześniej i nadal pozycjonuję pełen pakiet fraz dot. web designu w Londynie,SEO Services, frazy związane z bukmacherką.Nie jestem teoretykiem-mam doświadczenie poparte wynikami w serpach.

Jeśli chcesz otrzymać portfolio to przedstaw swój projekt i swoją osobę-nie interesują mnie anonimy,którą chcą wyciągnać ode mnie portfolio listy domen,którymi się opiekuję a potem szantażować spam raportami.

Moje doświadczenie przekazuje więc tylko poważnym kontrahentom.

Aktualnie współpracuje z dwoma agencjami webmasterskimi (outsourcing na dział SEO w Szkocji i Anglii) a także firmą z USA.

Bardzo chetnie podejmę się outsourcingu na agencję w UK/PL (płacisz comiesięczny abonament zależny od liczby stron a z mojej strony masz konsulting,doradztwo przy onsite a także link building w profesjonalny sposób-pod kontrolą i z doświadczeniem).

Raz jeszcze powtarzam-jeśli chodzi o pozycjonowanie (poza audytem SEO) wspołpracuje na zasadzie abonamentu.

Dlaczego tak ? Wyjaśniłem już wcześniej . Jestem specjalistą SEO/SEM jednak ty jesteś specjalistą od swojego biznesu.

Kontakt do mnie:

gg:8800668

tel:+48 693 615 180

mail: thomas bigMail.pngbarankiewicz.co.uk

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności