Xemix Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 U mnie jest OK pod tym względem, ale z nieprzeczytanymi postami za to masakra - wątek który czytałem przed chwilą oznacza mi jako nieprzeczytany.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jehowy Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Dokładnie, jest masakra z tym, juz pomijam ze /unread/ dostają tylko tematy z głównej forum w kategoriach mozna pomarzyć Kody -25% na hosting w biznes-host.pl @mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sunsy Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Pomijając wszystkie błędy które są/były to nowy design dobrze się prezentuje, ale napotkałem dzisiaj taki sam wygląd na forum podobnym tematycznie - nie chciałbym robić reklamy, ale jak w Google wpisze się "webmasterzy" to wszystko wiadomo. PS. Zarabiaj na wartościowych serwisach lub skorzystaj z pozycjonowania - Seopilot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 PW u części osób nie działa Cytat Znaleziono następujące błędy Użytkownik XXXXXXXXXX nie może używać komunikatora Wiadomość nie została wysłana to kwestia ustawień użytkownika, pełnej skrzynki czy jeszcze czegoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiek Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Też miałem ten problem jak chciałem napisać do jednego użytkownika i pomyślałem, że ma po prostu pełną skrzynkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Nie wiem czy tylko mi się wydaje, ale ładowanie / działani forum spowatniaaaa niczym asteroida wchodząca w atmosferę ziemską lub jak kto woli działa jak by "ciągnęło kotwicę Titanicka" Innymi słowy coraz gorzej = wolniej. HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqnbn Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 @Mion , nie tylko Tobie Radiosud - Matchbanker / Tarnowska - Matchbanker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Seo Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Potwierdzam... Ostatnio muli niemiłosiernie... CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie... AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie... CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivellios Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 U mnie jeszcze jakoś chodzi. Chociaż czasami ładuje się ponad minutę :| Radio Paranormalium - audycje o tematyce paranormalnej, ezoterycznej, konspiracyjnej, UFO, żywy folklor, itd. A tutaj coś o moich projektach i ogólnie o mojej aktywności w sieci. Zapraszam też do odwiedzenia serwisu kryptozoologicznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Bomba Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Muli strasznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivellios Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 U mnie teraz też. Ładuje się ponad minutę jedna strona. Radio Paranormalium - audycje o tematyce paranormalnej, ezoterycznej, konspiracyjnej, UFO, żywy folklor, itd. A tutaj coś o moich projektach i ogólnie o mojej aktywności w sieci. Zapraszam też do odwiedzenia serwisu kryptozoologicznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 czemu nie działa stron z fundacja Anny Dymnej https://www.forum.opt...mowszystko.html ??? właśnie chciałem akcje charytatywna wstawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Dzięki za spostrzeżenie zaraz będzie działać. Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Nie zęby marudziłem, ale link z fundacja Dymnej dalej nie działa, również baner w waszych stopkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 wiemy niestety mam nadzieje że w tym tygodni zacznie działać... BTW możecie wypróbować trochę inna skórkę Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.