Skocz do zawartości

Zmiany na forum

michal

Rekomendowane odpowiedzi

Można się zżymać, ale tak po prostu jest - taka socjologia internetu, praktycznie na każdym forum jest to samo.

Dlatego brakuje mi bardzo tego o czym pisałem - przyklejony na każdej stronie post, edytowany co pewien czas gdzie są najważniejsze wnioski z dyskusji i każdy może łatwo się z tym zapoznać. Wtedy byłoby o wiele mniej lania wody i powtórek, po drugie można by wtedy z uzasadnieniem karać tych którzy to robią - bo teraz to trzeba by ukarać większość i zamknąć forum.

Dziwie się, że żaden z autorów silników forów na to jeszcze nie wpadł - a może wpadł, nie znam wszystkich silników na świecie.

• Odpowiedzi 353
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ok to ja podsumuje

1. Niema powrotu do starej wersji z prostego powodu zmieniona zostala nie tylko templatka a i zaaktualizowano silnik, stara templatka nie dziala na silniku IP.Board 3.3.3

2.Podmula bo skrypt dalej przetwarza posty, wiadomosci, komentarze i td

3.Obecna templatka bedzie dopracowywana

;), nie dziekujcie ;)

O'RLY?

Myślisz że byłbym w stanie przeczytać cały ten post przy takim wolnym ładowaniu ;) A może czujesz się odpowiedzialny za to wolne ładowanie a my niewdzęczni jeden po drugim tu marudzimy zamiast się zachwycać ;)

Może jakieś ładowanie asymetryczne poprawi sytuacje a zwłaszcza w przypadku tych fejsbuków gdzie kod może byc kilka razy wiekszy od samego kodu forum ;)

.

@nrm, no po to by ktoś to przeczytał, ja przeczytałem i juz wiem, czemu PiO się slimaczy, ale nie wyobrażam sobie bym miał na 10 postron teraz marnować 100sekundek na samo otwieranie się podstron, wchodzę, widzę, że muli, piszę ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Brawa za zmianę, jeśli chodzi o smartfony i tablety, to czyta sie idealnie, jesli mowa o PC, to niestety nie mogę sie przyzwyczaić, muli ;)

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Nie podoba mi się... Chcę stare PiO... ;)

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności