Skocz do zawartości

Zmiany na forum

michal

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 353
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Michał, to był dżołk. Widać po moich pytaniach, że wszystkie trzy to powtarzające się w wątku pytania, na które już nie jeden raz Normanos odpowiadał ;) Chyba mi ta pogoda nie służy, skoro mój dżołk niezrozumiały :)

Ktoś już to wcześniej pisał, ale faktycznie bardzo dużo miejsca się marnuje, zarówno po bokach jak i w samej części centralnej. Faktycznie brakuje też opcji logowania z górnej belki. Przydatne jeśli ktoś czyści cookies lub wylogowuje się po skończeniu wizyty. Społecznościowe bajery to IMHO syf. Nie rozumiem idei "lubię to", a tym bardziej na PiO.

Mam dobrą wiadomość dla użytkowników smartfonów - działa Tapatalk ;)

@Lesiu: Twój dżołk był zrozumiany, a mój post do Ciebie to też dżołk :)

Zmiany będą jeszcze wprowadzane, na razie jednak musimy poczekać aż się przemielą wszystkie posty i reszta treści...

Nie rozumiem idei "lubię to", a tym bardziej na PiO.

może jak pojawi się więcej kobitek .... ;)

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Jak dla mnie ładnie, ale w poprzedniej skórce lubiłam to że była szersza i więcej treści mieściło się na stronie.

Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim ;)

Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard

Zmiany będą jeszcze wprowadzane, na razie jednak musimy poczekać aż się przemielą wszystkie posty i reszta treści...

proszę zmienić mnie te linki ze stopki na follow i z titlów usunąć "zewnętrzny link"

PS

ostatecznie title może być "link nieekologiczny - pocałujcie mnie w d... kochane GSQTe" ....

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Beerbant, ale wówczas to by brzmiało "kocham GO", a nie "lubię to" ;)

Oj Lesiu ależ Ty niekumaty - jak klikniesz kobitce "lubię to" to od razu będzie wiedziała o co kaman (wiadomo chyba, że co jak co ale na PiO chodzi o dobre ... Pozycje) :)

ta teplatka ewidentnie zrobiona pod tablety, dla tego jest sporo wolnego miejsca Starej już oczywiście nikt dostosywac nie będzie, bo po-prostu nieobsluguje tego co jest nowe w 3.3. Michał i ekipa przecież widzą co jest nie tak i na-pewno poprawia. Na razie przekodują treści i ustawienia bo to jest najgłówniejsze a mamy tego całkiem nie mało. Później się zajmą na pewno templatka, ale wątpię zęby stara dopasowywali to moim zdaniem mijało by się celem zmian które chcieli osiągnąć.

To ja się zawijam (na jakis czas ofkors ) ;) - odciążę zasoby

Zgadzam się. Niestety nie mam zbyt dużo czasu. Wcześniej wpadałem tu na 15 minut i wiedziałem co się dzieje a teraz trzeba się przebijać, przyzwyczajać. Dla tych co maja czas może fajnie. Dla tych naprawdę zajętych nieszczególnie.

Wiadomo, to prywatne forum ale nie od rzeczy byłoby zapytać wcześniej o zdanie userów. Mówi się trudno ale ja raczej sobie PIO odpuszczam...

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności