Skocz do zawartości

Zmiany na forum

michal

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 353
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mam jeszcze pytanie, bo nie mam doswiadczenia w takim grupowym lubisiowaniu się na kupie w dodatku prawie z samymi facetami.

Czy jak ktoś mie polubi to będę to gdzieś widział lub czuł? Na razie widze tylko jak Wy między sobą sie lubicie :D

.

haha linki są external nofollow - i tyle po seo z seo :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Czy jak ktoś mie polubi to będę to gdzieś widział lub czuł? Na razie widze tylko jak Wy między sobą sie lubicie :D

W Twoim profilu oraz, o ile masz ustawione w powiadomieniach, w topie wyskoczy Ci informacja.

haha linki są external nofollow - i tyle po seo z seo :D

Pisali, że to już chyba poprawione, ale teraz musi znowu w bazie się pomielić, albo, że mają to zrobić jak sie pomieli. Więc będzie można dalej rumakli puszczać, niech se hasaja po polu, do czasu kopa w zad :]

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Podejrzewałem zmiany w tym kierunku.

Niestety, nie za bardzo się podoba, ale cóż, to nie pierwszy forum, który zmienił tak bardzo wygląd i funkcje.

Chociaż, plusów jednak jest więcej.

Można też zrobić swój styl (nie wiem jak się robi, inaczej zrobiłbym), jak w di.pl, jeden użytkownik zrobił możliwość "powrotu" do wyglądu starego forum i w sumie, jest łatwiej przyzwyczaić się do zmian.

Czy jak ktoś mie polubi to będę to gdzieś widział lub czuł?

O ile nie będziesz uważał i nie bedziesz sie poruszał z tyłkiem przy ścianie to możesz poczuć :D

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Nawet ściana nie ochroni przed uczuciem. Jak nie ( )( ) to zawsze można trafić na Magic Johnson'a.

Dla niewtajemniczonych -> ex koszykarz NBA, więc nawet nazbyt klękać nie trzeba by się wbił, wróóóóóóć by poczuć :D

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności