Skocz do zawartości

Zmiany na forum

michal

Rekomendowane odpowiedzi

Skoro już są zmiany, to może pójdziemy z duchem czasu i będziemy mobilni? :D

Tapatalk to aplikacja, która umożliwia korzystanie z forum na telefonie (ma takie same opcje jak WWW, ale działa o wiele szybciej). Wystarczy zainstalować plugin - https://www.tapatalk.....php?plugin=ipb

PS a co ze stroną optymalizacja.com? :)

A ja nie mam linków w sygnaturce :)

• Odpowiedzi 353
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Skoro już są zmiany, to może pójdziemy z duchem czasu i będziemy mobilni? :)

Tapatalk...

no cos Ty?

Mam dobrą wiadomość dla użytkowników smartfonów - działa Tapatalk :D...

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

O ile nie będziesz uważał i nie bedziesz sie poruszał z tyłkiem przy ścianie to możesz poczuć :D

Jeden juz próbowal kilka postów wyżej :) Ale tak sobie myśle że jeżeli Admin jednak zostawi tą możliwośc lubienia się, to jest taka jedna szansa dla pozycjonerów w podeszłym wieku. Mianowicie można zmienić płeć i ....(no właśnie co sobie tutaj pomyśleliście?) załapać się w ten sposób na wcześniejszą emeryturę i uciec z tego forum :)

Fejsbuk już jest tylko na stronie głównej.

Ja takie wtyczki traktuje w ten sposób

<script type="text/javascript">
setTimeout(function() {
...
tutaj te śmieci z facebooka
...
},2000);
</script>

daje to jakieś wieksze szanse że kod strony bedzie ladowal sie w pierwszej kolejnosci na wolnym łączu nie zajetym jeszcze przez fejsbuka

.

Skoro już są zmiany, to może pójdziemy z duchem czasu i będziemy mobilni? :D

Tapatalk to aplikacja, która umożliwia korzystanie z forum na telefonie (ma takie same opcje jak WWW, ale działa o wiele szybciej). Wystarczy zainstalować plugin - https://www.tapatalk.....php?plugin=ipb

thx-captain-obvious.jpg

Mamy serwer z agregatem rowerowym no i Michał za wolno kręci... :D

Wiedziałem, że to wigry-4 i admin co na rowerze ostatni raz smigał kiedy po szosach hulały 126p, a nie jakieś konwersje..

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Oj Lesiu ależ Ty niekumaty - jak klikniesz kobitce "lubię to" to od razu będzie wiedziała o co kaman (wiadomo chyba, że co jak co ale na PiO chodzi o dobre ... Pozycje) :D

Oj, Beerbant, ja celowo pogrubiłem "go", bo nie było to kierowane do osoby :]

Michał, ja mówię poważnie i serdecznie, a chyba nic sobie z tego nie robisz. Na głównej są widgety FB, a na każdej stronie pod textarea "odpowiedz" jest: fb likebox, twitter i +1 (o zgrozo).

Czy Ty zdajesz sobie sprawę, że jak się ktoś nie wylogował (a w ankiecie na PiO do której podawałem link wychodzi, że nie robi tego połowa PiO) - olać już FB, ale z Google/GWT/Analytics/Youtube - to wystawiasz jego osobiste konto jako konto czytające PiO, a z nim skorelowane wszystkie strony GWT i na powiązanych kontach, jako strony pozycjonowane - do odstrzelenia?

Sorry za ton, ale odkąd wyleciały porównywarki - i każdy wcześniej by się popukał po głowie, jak bym powiedział że oni to ZROBIĄ zamierzając wpuścić swój produkt - to wolę dmuchać na zimne. Mają dzięki wstawieniu +1 prosty sposób na precyzyjne wywalenie wszystkich (99%) stron pozycjonowanych i idealne oczyszczenie wyników ze spamu (zarówno stron zapleczowych jak i niezapleczowych).

PiO zawsze było forum wyjątkowym pod kątem prywatności i anonimowości, a teraz wszyscy możemy zostać odstrzeleni algorytmicznie - mając dane Google, w pół dnia możesz napisać prosty algorytm "wyzeruj moc i zafiltruj wszystkie strony powiązane z kontami które wywoływały request +1 ze strony *.optymalizacja.com co najmniej 3 razy w ciągu jednego dnia" i masz precyzyjnie odstrzeloną całą polską branżę SEO - chirurgiczne cięcie bardziej precyzyjne niż w wpadku porównywarek. Mają do tego motyw, bo nie mogą sobie z nami poradzić. Mieli motyw do porównywarek i zrobili to bez zmrużenia oka.

Jak najszybciej Michał usuń proszę button +1 i FB-like z PiO, narażasz ludzi na niebezpieczeństwo.

Nikt nie zwrócił na to uwagę, tylko się cieszycie mobiłebdwazerową grafiką, straszne.

Pozdrawiam, J.

(ech, z resztą, po co ja to piszę - już zlogowali te Wasze prywatne dane, połowy zalogowanych dzisiaj osób - moich przynajmniej bezpośrednio nie mają :P).

nie no nie mogę - dla mnie zmiana jest wielkim niewypałem, beznadziejna...

Szukasz najlepszej chwilówki? Na https://chwilowkiranking.pl/ znajdziesz aktualne zestawienie ofert, porównasz warunki i wybierzesz tę idealną dla siebie – szybko, bezpiecznie i wygodnie. Zajrzyj już teraz i skorzystaj z profesjonalnego wsparcia w wyborze najlepszej pożyczki!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności